Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Starsailor - All This Life

Cover Starsailor - All This Life
Cover

Album

Jaar:2017
Label:COOKING VINYL
Distributeur:V2
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/09/2017 (Positie 73)
Laatste week notering:16/09/2017 (Positie 174)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7747 (155 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 58 / Weken: 1
be  Piek: 73 / Weken: 2 (V)
  Piek: 158 / Weken: 1 (W)

Tracks

01/09/2017
LP Cooking Vinyl COOKLP658 / EAN 0711297515817
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/09/2017
CD Cooking Vinyl COOKCD658 / EAN 0711297515824
Toon detailsAlles beluisteren
   

Starsailor   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Some Of Us01/11/2003Tip: 14 
Four To The Floor29/01/2005818
Tell Me It's Not Over21/03/2009514
All The Plans11/07/2009Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Is Here27/10/2001423
Silence Is Easy20/09/2003817
On The Outside22/10/2005247
All The Plans14/03/20091220
Good Souls: The Greatest Hits26/09/2015853
All This Life09/09/2017732
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?