Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Triggerfinger - Colossus

Cover Triggerfinger - Colossus
CD
Mascot M75312
Cover Triggerfinger - Colossus
LP
Mascot M75311

Album

Jaar:2017
Label:MASCOT
Distributeur:BERTUS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 62)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2483 (2043 Punten)
Belgische albums:02/09/2017 / Piek: 1 / Weken: 12
In de landen:
fr  Piek: 200 / Weken: 1
nl  Piek: 9 / Weken: 3
be  Piek: 3 / Weken: 12 (V)
  Piek: 20 / Weken: 9 (W)

Tracks

25/08/2017
CD Mascot M75312 / EAN 0819873015451
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colossus
  4:08
2.Flesh Tight
  2:38
3.Candy Killer
  2:47
4.Upstairs Box
  2:59
5.Afterglow
  4:10
6.Breathlessness
  3:16
7.That'll Be The Day
  3:11
8.Bring Me Back A Live Wild One
  3:26
9.Steady Me
  4:12
10.Wollensak Walk
  5:37
   
25/08/2017
LP Mascot M75311 / EAN 0819873015444
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Incl. Download
   

Triggerfinger   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soon04/10/2008Tip: 21 
Is It11/07/2009Tip: 19 
All This Dancin' Around27/11/2010229
Love Lost In Love22/01/2011Tip: 3 
Let It Ride18/06/2011Tip: 6 
It Hasn't Gone Away10/09/2011Tip: 19 
I'm Coming For You21/01/2012Tip: 28 
I Follow Rivers03/03/2012144
Do Ya Think I'm Sexy (Triggerfinger feat. Little Trouble Kids)28/04/2012Tip: 6 
Dirty Down Low24/11/2012Tip: 44 
Perfect Match26/04/2014405
By Absence Of The Sun14/06/2014Tip: 6 
Off The Rack27/09/2014Tip: 10 
Big Hole11/04/2015Tip: 15 
Als de zomer weer voorbij zal zijn (Will Tura & Triggerfinger)19/09/2015Tip: 12 
The One (Triggerfinger feat. Method Man)16/01/2016207
Flesh Tight03/06/2017Tip: 5 
Colossus02/09/2017Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Grabs Ya?01/03/20081140
All This Dancin' Around20/11/2010295
High Voltage: Recorded Live - July 23rd 201131/12/2011971
Faders Up 2 - Live In Amsterdam26/05/2012159
By Absence Of The Sun26/04/2014173
Colossus02/09/2017312
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Eén van de populairste Belgische bands pakt opnieuw uit met een uitstekend album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?