Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Melanie De Biasio - Lilies

Cover Melanie De Biasio - Lilies
CD
Le Label PIASL070CDX / 962.A159.042
LP
Play It Again Sam PIASL070LP

Album

Jaar:2017
Label:LE LABEL
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/10/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 47)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:1398 (3412 Punten)
Belgische albums:14/10/2017 / Piek: 3 / Weken: 19
In de landen:
ch  Piek: 65 / Weken: 1
fr  Piek: 21 / Weken: 13
nl  Piek: 89 / Weken: 2
be  Piek: 3 / Weken: 19 (V)
  Piek: 7 / Weken: 19 (W)

Tracks

06/10/2017
CD Le Label PIASL070CDX / 962.A159.042 (PIAS) / EAN 5414939964473
06/10/2017
LP Play It Again Sam PIASL070LP (PIAS) / EAN 5414939964480
06/10/2017
Digital Le Label 5414939963827 (PIAS) / EAN 5414939963827
Toon detailsAlles beluisteren
1.Your Freedom Is The End Of Me
  3:52
2.Gold Junkies
  3:19
3.Lilies
  4:02
4.Let Me Love You
  4:08
5.Sitting In The Stairwell
  2:49
6.Brother
  3:11
7.Afro Blue
  4:33
8.All My Worlds
  6:40
9.And My Heart Goes On
  6:00
   

Melanie De Biasio   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Flow23/03/2013Tip: 59 
Gold Junkies01/07/2017Tip 
Your Freedom Is The End Of Me02/09/2017Tip: 47 
Afro Blue09/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Deal23/03/201314111
A Stomach Is Burning17/08/201313912
Gilles Peterson Presents No Deal Remixed28/02/20154511
Blackened Cities28/05/2016552
Lilies14/10/2017319
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?