Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Intergalactic Lovers - Exhale

Cover Intergalactic Lovers - Exhale
CD
Unday / N.E.W.S. UNDAY066CD (be)

Album

Jaar:2017
Label:UNDAY/NEWS
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/09/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:24/03/2018 (Positie 141)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:1557 (3183 Punten)
Belgische albums:23/09/2017 / Piek: 2 / Weken: 27
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 27 (V)
  Piek: 131 / Weken: 1 (W)

Tracks

15/09/2017
CD Unday / N.E.W.S. UNDAY066CD [be] / EAN 5414165084761
Toon detailsAlles beluisteren
1.Between The Lines
  3:14
2.Coast To Coast
  3:10
3.Give It Up
  3:49
4.Talk! Talk!
  3:37
5.River
  4:32
6.For The Young Ones
  4:12
7.Ego Wars
  4:03
8.My I
  3:06
9.Fears
  3:49
10.No Shame
  3:41
11.Let Go
  3:10
   
15/09/2017
LP Grand Hotel Van Cleef GHVC118LP / EAN 4015698012354
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/09/2017
CD Grand Hotel Van Cleef GHVC118CD / EAN 4015698012347
Toon detailsAlles beluisteren
   

Intergalactic Lovers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Delay19/03/20111412
Shewolf18/06/2011454
Howl22/10/2011Tip: 23 
Feel For You21/04/2012Tip: 30 
Islands01/03/2014441
Northern Rd.10/05/2014Tip: 7 
No Regrets18/10/2014Tip: 4 
Great Evader14/03/2015Tip: 17 
Between The Lines10/06/2017Tip: 6 
River09/09/2017Tip: 21 
Talk! Talk!13/01/2018Tip: 22 
My I26/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greetings & Salutations26/03/2011341
Little Heavy Burdens22/02/20142107
Exhale23/09/2017327
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.