Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

School Is Cool - Good News

Cover School Is Cool - Good News
CD
Sony 88985465112 (be)

Album

Jaar:2017
Label:WILDERNESS
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/09/2017 (Positie 6)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 145)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3873 (1133 Punten)
Belgische albums:30/09/2017 / Piek: 3 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 8 (V)

Tracks

22/09/2017
CD Sony 88985465112 (Sony) [be] / EAN 0889854651121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Underrated/Underfed
  3:50
2.Trophy Wall
  3:28
3.Fight Of The Century
  2:33
4.Bad Behaviour
  4:04
5.Entertainment
  3:34
6.Whirled Music
  2:47
7.Run Run Run Run Run
  3:23
8.I'm Not Fine
  4:18
9.The Stone & The Timber
  3:47
10.Good News
  3:32
11.All Is Fair In Love And War
  4:31
   

School Is Cool   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
New Kids In Town29/05/2010305
In Want Of Something11/06/2011Tip: 2 
The World Is Gonna End Tonight24/09/2011367
Warpaint21/01/2012Tip: 11 
The Underside19/05/2012Tip: 20 
Wide-Eyed & Wild-Eyed01/03/2014Tip: 13 
Envelop Me17/05/2014Tip: 25 
Tusks01/11/2014Tip: 69 
If So16/05/2015Tip: 13 
AK4721/11/2015Tip: 56 
Trophy Wall25/03/2017Tip: 2 
Run Run Run Run Run19/08/2017Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Entropology05/11/20111045
Nature Fear29/03/20141224
Good News30/09/201768
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Dik geslaagd nieuw album van School Is Cool.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?