Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Urbanus - De legende

Cover Urbanus - De legende
CD
Universal 5794315 (be)

Album

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/09/2017 (Positie 16)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 97)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3698 (1226 Punten)
Belgische albums:30/09/2017 / Piek: 7 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 16 / Weken: 8 (V)

Tracks

22/09/2017
CD Universal 5794315 (UMG) [be] / EAN 0602557941357
Toon detailsAlles beluisteren
1.Annie zingt een liedje
  4:45
2.De ladder
  3:03
3.Cowboy Boyco
  4:12
4.Ugly Blind Eurbie
  3:35
5.De krekel en de mier
  3:35
6.Het ruikt hier naar spook
  2:32
7.Ordinaire spam
  1:55
8.Piksossiske
  2:05
9.De kleine Napo
  3:48
10.De grote zeemvellenschaarste van 1802
  4:02
11.De mantelzorger
  4:35
12.Soezen
  2:24
13.De legende
  6:08
   

Urbanus   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Een bakske vol met stro22/12/197919
Quand les zosiaux chantent dans le bois06/12/198039
Kodazuur10/07/1982391
Hittentit04/12/1982244
Awel mercie / 1-2-3 rikke tikke tik24/09/1983273
The Scratchin' Zwaantjes07/04/1984109
Poesje stoei07/01/1995814
De paashaas22/04/1995126
CO2 prostituee03/11/2007Tip: 16 
Zetpilcar (Urbanus & Isolde Lasoen)16/11/2013Tip: 2 
De wereld is om zeep / Klimaat (Urbanus & De Fanfaar)11/07/2015Tip: 6 
Bakske vol met stroo (Urbanus & De Fanfaar)19/12/2015Tip: 16 
Annie zingt een liedje09/09/2017Tip: 7 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wie dit leest is zot!30/10/2010718
Goe poeier!26/11/2011268
Wan troe tie!16/11/2013436
Integraal29/11/20145142
Urbanus zelf! - Theatertoer 2013-201519/11/20161721
De legende30/09/2017168
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?