Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - 24 uur

Cover De Mens - 24 uur
CD
Platenzaak / Petrol 0783215 (be)

Album

Jaar:2017
Label:PETROL
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/09/2017 (Positie 22)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 140)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:4260 (968 Punten)
Belgische albums:30/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 8
In de landen:
be  Piek: 22 / Weken: 8 (V)

Tracks

22/09/2017
CD Platenzaak / Petrol 0783215 [be] / EAN 5425007832150
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dit zou het kunnen zijn
  5:48
2.Zwijgen met mij
  2:29
3.Vier akkoorden
  3:40
4.Dwaze gedachten
  1:39
5.Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)
  3:11
6.Ik ben hier ook maar op bezoek
  2:41
7.Schip aan de horizon
  2:32
8.Later of de dag daarna
  5:01
9.Regelmatig
  3:03
10.Onmondig
  6:41
   

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/2017228
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?