Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Douglas Firs - Hinges Of Luck

Cover Douglas Firs - Hinges Of Luck
CD
Excelsior / V2 EXCEL96503

Album

Jaar:2017
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2017 (Positie 9)
Laatste week notering:06/01/2018 (Positie 184)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5687 (576 Punten)
Belgische albums:21/10/2017 / Piek: 7 / Weken: 4
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 6 (V)

Tracks

13/10/2017
CD Excelsior / V2 EXCEL96503 / EAN 8714374965033
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:39
2.The Both Of Us
  4:16
3.How Can You Know
  4:21
4.45 Days
  3:54
5.Too Much & Too Fast
  4:38
6.The Waiting Around
  2:15
7.Hannah
  4:47
8.Judy
  3:59
9.Undercover Lovers
  3:12
10.The Hinges Of Luck
  2:50
11.A Long Time Ago
  2:54
12.Montrťal
  2:54
   

Douglas Firs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow17/03/2012Tip: 32 
Misunderstood29/09/2012Tip: 62 
Pretty Legs And Things To Do09/02/2013Tip: 56 
Dirty Dog18/05/2013Tip: 68 
Can You Tell Her I Said Hi?15/11/2014Tip: 70 
Caroline17/01/2015Tip: 15 
Don't Buy The House02/05/2015Tip: 26 
Summer's Leaving19/09/2015Tip: 32 
Your Only Friend (Douglas Firs feat. Bony King)05/12/2015Tip: 74 
Through Watery Eyes02/04/2016Tip 
Shine 'Em Up Sadie06/05/2017Tip: 47 
Undercover Lovers30/09/2017Tip 
Judy04/11/2017Tip 
Hannah03/03/2018Tip 
How Can You Know07/07/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shimmer & Glow20/10/20124412
The Long Answer Is No07/02/20151012
Hinges Of Luck21/10/201796
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.