Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens - 15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens

Cover Steve Tielens - 15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens
CD
Vlaamse Sterren AL 30520-2 (be)

Album

Jaar:2017
Label:VLAAMSE STERREN
Distributeur:CNR
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2017 (Positie 67)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 177)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6429 (347 Punten)
Belgische albums:21/10/2017 / Piek: 24 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 67 / Weken: 5 (V)

Tracks

13/10/2017
CD Vlaamse Sterren AL 30520-2 (CNR) [be] / EAN 5411530813759
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
Met Steve op stap
1.Koning Polonaise
  2:23
2.Bij ons in Vlaanderen
  3:26
3.Zaterdagnacht zijn we weer vrij
  3:19
4.Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan
  3:03
5.Saragossa
  3:31
6.Het is een nacht (Ambi versie)
  3:45
7.Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou
  3:29
8.Angelina
  3:17
9.Feestmedley
Het feest kan beginnen
Er staat een paard in de gang
's Nachts na tweeŽn
  3:08
10.Steve Tielens feat. Marc Coucke - Het is weer Couckenbak
  3:10
11.Steve Tielens & Liesje Winten - Ik heb je sleutel weggesmeten (Ambi Mix)
  3:02
12.1 dag zonder jou
  3:37
13.Liefde kleurt je leven
  3:22
14.Oh my God wat heb jij een lekker lijf (Remix)
  3:11
15.We gaan een feestje bouwen
  3:18
16.Dance feestmedley [Bonustrack]
Het is weer Couckenbak
Ik heb je sleutel weggesmeten
Ik en ons Monique
Oh my God wat heb jij een lekker lijf
  6:33
CD 2:
Met Steve in bad
1.Steve Tielens feat. De Zingende Vaten - In ons cafeetje
  3:01
2.Ik mis je
  3:14
3.Sancta Maria
  3:23
4.Foto van vroeger
  4:43
5.Ik zal er voor je zijn
  3:22
6.Een kus van jou
  3:36
7.In de armen van de nacht
  3:23
8.Vino vino
  3:18
9.Ben je vergeten
  2:56
10.Griekenland
  3:19
11.In mijn hoofd zit weer dat liedje
  3:06
12.De arme straatmuzikant
  3:04
13.Kom je vanavond
  3:07
14.Bedankt mijn lieve fans
  4:29
15.The Show Must Go On
  3:25
   

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017675
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
*****
Feest met Steve Tielens
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?