Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Steve Tielens - 15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens

Cover Steve Tielens - 15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens
CD
Vlaamse Sterren AL 30520-2 (be)

Album

Jaar:2017
Label:VLAAMSE STERREN
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2017 (Positie 67)
Laatste week notering:02/12/2017 (Positie 175)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:6489 (388 Punten)
Belgische albums:21/10/2017 / Piek: 24 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 67 / Weken: 7 (V)

Tracks

13/10/2017
CD Vlaamse Sterren AL 30520-2 (CNR) [be] / EAN 5411530813759
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
Met Steve op stap
1.Koning Polonaise
  2:23
2.Bij ons in Vlaanderen
  3:26
3.Zaterdagnacht zijn we weer vrij
  3:19
4.Steve Tielens feat. B.A. Cops - En gaan met die banaan
  3:03
5.Saragossa
  3:31
6.Het is een nacht (Ambi versie)
  3:45
7.Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou
  3:29
8.Angelina
  3:17
9.Feestmedley
Het feest kan beginnen
Er staat een paard in de gang
's Nachts na tweeŽn
  3:08
10.Steve Tielens feat. Marc Coucke - Het is weer Couckenbak
  3:10
11.Steve Tielens & Liesje Winten - Ik heb je sleutel weggesmeten (Ambi Mix)
  3:02
12.1 dag zonder jou
  3:37
13.Liefde kleurt je leven
  3:22
14.Oh my God wat heb jij een lekker lijf (Remix)
  3:11
15.We gaan een feestje bouwen
  3:18
16.Dance feestmedley [Bonustrack]
Het is weer Couckenbak
Ik heb je sleutel weggesmeten
Ik en ons Monique
Oh my God wat heb jij een lekker lijf
  6:33
CD 2:
Met Steve in bad
1.Steve Tielens feat. De Zingende Vaten - In ons cafeetje
  3:01
2.Ik mis je
  3:14
3.Sancta Maria
  3:23
4.Foto van vroeger
  4:43
5.Ik zal er voor je zijn
  3:22
6.Een kus van jou
  3:36
7.In de armen van de nacht
  3:23
8.Vino vino
  3:18
9.Ben je vergeten
  2:56
10.Griekenland
  3:19
11.In mijn hoofd zit weer dat liedje
  3:06
12.De arme straatmuzikant
  3:04
13.Kom je vanavond
  3:07
14.Bedankt mijn lieve fans
  4:29
15.The Show Must Go On
  3:25
   

Steve Tielens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Geen wonder dat ik ween31/03/2012Tip: 40 
De polonaise14/07/2012Tip: 57 
De arme straatmuzikant15/09/2012Tip: 48 
Elisa24/11/2012Tip: 45 
We gaan een feestje bouwen09/03/2013Tip: 39 
Ik ga leven (Liesje Winten & Steve Tielens)31/08/2013Tip: 25 
Ik mis je19/10/2013Tip: 39 
Kom je vanavond?28/12/2013Tip: 29 
Ik heb je sleutel weggesmeten (Steve Tielens & Liesje Winten)15/02/2014Tip: 33 
Ik heb de hele nacht liggen dromen van jou14/06/2014Tip: 55 
Wij vieren feest vandaag01/11/2014Tip: 43 
Gisteren herleeft (Marjan Berger & Steve Tielens)17/01/2015Tip: 76 
Wat heb jij een lekker lijf!31/01/2015Tip: 42 
In de armen van de nacht23/05/2015Tip: 68 
Het is weer Couckenbak20/06/2015298
Angelina03/10/2015Tip: 69 
De polonaise [2015]16/01/2016Tip 
Dat was een kus16/04/2016Tip 
De zomer is begonnen18/06/2016Tip: 40 
The Show Must Go On26/11/2016Tip 
Ik en ons Monique (Steve Tielens feat. Monique)21/01/2017Tip 
Bij ons in Vlaanderen13/05/2017Tip 
En gaan met die banaan (Steve Tielens feat. B.A. Cops)21/10/2017Tip 
In ons cafeetje (Steve Tielens feat. De Zingende Vaten)06/01/2018Tip 
Naar de zevende hemel17/03/2018Tip 
Het voetballied (Come On Belgium!) (Steve Tielens feat. Jill De Greef)05/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feesten is mijn leven07/04/2012921
Mijn eigen leven26/07/20142716
De langste polonaise05/09/20151612
15 jaar feest - 15 jaar Steve Tielens21/10/2017677
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
*****
Feest met Steve Tielens
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.