Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gregory Porter - Nat "King" Cole & Me

Cover Gregory Porter - Nat "King" Cole & Me
CD
Blue Note 5791468
CD Deluxe Edition
Blue Note 5791481
LP
Blue Note 5791499
Cover Gregory Porter - Nat "King" Cole & Me
LP Deluxe Edition Opaque Blue Vinyl
Blue Note 5791504

Album

Jaar:2017
Label:BLUE NOTE
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 21)
Laatste week notering:23/06/2018 (Positie 151)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2986 (1725 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 22 / Weken: 3
de  Piek: 17 / Weken: 9
at  Piek: 5 / Weken: 8
fr  Piek: 13 / Weken: 11
nl  Piek: 12 / Weken: 11
be  Piek: 21 / Weken: 17 (V)
  Piek: 35 / Weken: 12 (W)
it  Piek: 80 / Weken: 1
es  Piek: 34 / Weken: 6
pt  Piek: 12 / Weken: 12

Tracks

27/10/2017
Deluxe Edition - CD Blue Note 5791481 (UMG) / EAN 0602557914818
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mona Lisa
  4:21
2.Smile
  4:19
3.Nature Boy
  3:47
4.L-O-V-E
  2:10
5.Quizas, quizas, quizas
  4:31
6.Miss Otis Regrets
  4:32
7.Pick Yourself Up
  3:13
8.When Love Was King (Version 2017)
  7:47
9.The Lonely One
  4:35
10.Ballerina
  2:51
11.I Wonder Who My Daddy Is
  3:50
12.But Beautiful (Version 2017)
  4:33
13.Sweet Lorraine
  3:37
14.For All We Know
  5:33
15.The Christmas Song
  3:46
   
27/10/2017
Deluxe Edition Opaque Blue Vinyl - LP Blue Note 5791504 (UMG) / EAN 0602557915044
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Mona Lisa
  4:21
2.Smile
  4:19
3.Nature Boy
  3:47
4.L-O-V-E
  2:10
5.Quizas, quizas, quizas
  4:31
6.Miss Otis Regrets
  4:32
7.Pick Yourself Up
  3:13
LP 2:
1.When Love Was King (Version 2017)
7:47
2.The Lonely One
  4:35
3.Ballerina
  2:51
4.I Wonder Who My Daddy Is
  3:48
5.But Beautiful (Version 2017)
4:33
6.Sweet Lorraine
  3:37
7.For All We Know
  5:33
8.The Christmas Song
  3:46
   
27/10/2017
CD Blue Note 5791468 (UMG) / EAN 0602557914689
Toon detailsAlles beluisteren
1.Mona Lisa
  4:21
2.Smile
  4:19
3.Nature Boy
  3:47
4.L-O-V-E
  2:10
5.Quizas, quizas, quizas
  4:31
6.Miss Otis Regrets
  4:32
7.Pick Yourself Up
  3:13
8.When Love Was King (Version 2017)
7:47
9.The Lonely One
  4:35
10.Ballerina
  2:51
11.I Wonder Who My Daddy Is
  3:50
12.The Christmas Song
  3:46
   
27/10/2017
LP Blue Note 5791499 (UMG) / EAN 0602557914993
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Mona Lisa
  4:21
2.Smile
  4:19
3.Nature Boy
  3:47
4.L-O-V-E
  2:10
5.Quizas, quizas, quizas
  4:31
6.Miss Otis Regrets
  4:32
7.Pick Yourself Up
  3:13
LP 2:
1.When Love Was King (Version 2017)
7:47
2.The Lonely One
  4:35
3.Ballerina
  2:51
4.I Wonder Who My Daddy Is
  3:50
5.But Beautiful (Version 2017)
4:33
6.Sweet Lorraine
  3:37
7.For All We Know
  5:33
8.The Christmas Song
  3:46
   

Gregory Porter   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit30/11/2013Tip: 76 
Musical Genocide28/12/2013Tip: 46 
No Love Dying26/07/2014Tip: 31 
Don't Let Me Be Misunderstood (Jamie Cullum feat. Gregory Porter)20/09/2014Tip: 40 
The In Crowd20/12/2014Tip: 79 
Liquid Spirit (Claptone Remix)04/04/2015521
Holding On (Disclosure feat. Gregory Porter)06/06/2015Tip: 13 
Don't Lose Your Steam19/03/2016Tip: 36 
Consequence Of Love23/07/2016Tip 
Holding On (Gregory Porter feat. Kem)01/10/2016Tip 
The Christmas Song23/12/2017Tip 
Light At The End Of The Tunnel17/02/2018Tip: 36 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liquid Spirit14/09/20133537
Be Good05/04/20141492
Issues Of Life - Features And Remixes20/09/20141385
Take Me To The Alley14/05/2016835
Nat "King" Cole & Me04/11/20172117
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

meikel731
Member
******
Hier entfaltet sich die ganze Klasse dieses grossartigen Sängers. Wunderschöne Versionen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.