Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Ruins

Cover First Aid Kit - Ruins
CD
Columbia 19075806012
LP
Columbia 88985493661

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/2018 (Positie 7)
Laatste week notering:21/07/2018 (Positie 183)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:22
Positie aller tijden:2205 (2397 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 4
de  Piek: 42 / Weken: 1
at  Piek: 37 / Weken: 1
fr  Piek: 60 / Weken: 3
nl  Piek: 10 / Weken: 4
be  Piek: 7 / Weken: 22 (V)
  Piek: 76 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 21
fi  Piek: 10 / Weken: 2
no  Piek: 4 / Weken: 3
dk  Piek: 28 / Weken: 1
au  Piek: 13 / Weken: 3

Tracks

19/01/2018
CD Columbia 19075806012 (Sony) / EAN 0190758060125
19/01/2018
LP Columbia 88985493661 (Sony) / EAN 0889854936617
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rebel Heart
  5:23
2.It's A Shame
  3:58
3.Fireworks
  4:14
4.Postcard
  3:46
5.To Live A Life
  3:12
6.My Wild Sweet Love
  3:54
7.Distant Star
  3:08
8.Ruins
  3:31
9.Hem Of Her Dress
  3:23
10.Nothing Has To Be True
  5:01
   

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
Rebel Heart05/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/2018722
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

ShadowViolin
Member
*****
Rebel Heart *** **
It's A Shame *** **
Fireworks *** **
Postcard *** **
To Live A Life *** **
My Wild Sweet Love *** **
Distant Star *** **
Ruins *** *
Hem Of Her Dress *** **
Nothing Has To Be True *** **

4.9 - 5*

Schönes viertes Album der schwedischen Schwestern. "Stay Gold" hat mich damals ja sehr spontan umgehaut, und so war ich stets gespannt, wann First Aid Kit endlich wieder ein Album rausbringen, und kürzlich war es endlich soweit. Es ist nicht ganz so stark wie der Vorgänger, aber "Ruins" beinhaltet einmal mehr schöne, folkige Pop-Nummern. Die beiden hätten durchaus mehr Erfolg verdient.

musikmannen
Member
******
Great

Widmann1
Member
****
Viele Titel sind mir zu larmoyant, zu trage, der imemr gleiche countryeske Chorgesang der beiden bräuchte mehr Abwechslung, die es nur vereinzelt gibt.

Anspieltipps:
It's A Shame
Fireworks
Hem Of Her Dress

gherkin
Member
*****
Geweldig nieuw album van de Zweedse zusjes van First Aid Kit.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.