Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

First Aid Kit - Ruins

Cover First Aid Kit - Ruins
CD
Columbia 19075806012
LP
Columbia 88985493661

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/2018 (Positie 7)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 32)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4982 (726 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 3
de  Piek: 42 / Weken: 1
at  Piek: 37 / Weken: 1
fr  Piek: 60 / Weken: 3
nl  Piek: 10 / Weken: 4
be  Piek: 7 / Weken: 4 (V)
  Piek: 76 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 3
fi  Piek: 10 / Weken: 2
no  Piek: 4 / Weken: 3
dk  Piek: 28 / Weken: 1
au  Piek: 13 / Weken: 2

Tracks

19/01/2018
CD Columbia 19075806012 (Sony) / EAN 0190758060125
Toon detailsAlles beluisteren
1.Rebel Heart
  5:23
2.It's A Shame
  3:58
3.Fireworks
  4:14
4.Postcard
  3:46
5.To Live A Life
  3:12
6.My Wild Sweet Love
  3:54
7.Distant Star
  3:08
8.Ruins
  3:31
9.Hem Of Her Dress
  3:23
10.Nothing Has To Be True
  5:01
   
19/01/2018
LP Columbia 88985493661 (Sony) / EAN 0889854936617
Toon detailsAlles beluisteren
   

First Aid Kit   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emmylou04/02/2012Tip: 65 
Blue02/06/2012Tip: 55 
Master Pretender14/02/2015Tip: 66 
My Silver Lining16/01/2016717
It's A Shame14/10/2017Tip: 24 
Fireworks13/01/2018Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Lion's Roar04/02/20123014
Stay Gold14/06/20143060
Ruins27/01/201874
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Viele Titel sind mir zu larmoyant, zu trage, der imemr gleiche countryeske Chorgesang der beiden bräuchte mehr Abwechslung, die es nur vereinzelt gibt.

Anspieltipps:
It's A Shame
Fireworks
Hem Of Her Dress

gherkin
Member
*****
Geweldig nieuw album van de Zweedse zusjes van First Aid Kit.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?