Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Shawn Mendes - MTV Unplugged

Cover Shawn Mendes - MTV Unplugged
CD
Island 00602567089292

Album

Jaar:2017
Label:ISLAND
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/11/2017 (Positie 51)
Laatste week notering:06/01/2018 (Positie 164)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6590 (350 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 38 / Weken: 1
de  Piek: 59 / Weken: 1
at  Piek: 40 / Weken: 1
nl  Piek: 65 / Weken: 2
be  Piek: 51 / Weken: 5 (V)
  Piek: 197 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 35 / Weken: 2
pt  Piek: 38 / Weken: 1

Tracks

03/11/2017
CD Island 00602567089292 (UMG) / EAN 0602567089292
Toon detailsAlles beluisteren
1.There's Nothing Holdin' Me Back (MTV Unplugged)
  3:30
2.Ruin (MTV Unplugged)
  6:21
3.Stitches (MTV Unplugged)
  4:24
4.Three Empty Words (MTV Unplugged)
  4:19
5.Patience (MTV Unplugged)
  3:13
6.Bad Reputation (MTV Unplugged)
  5:11
7.Don't Be A Fool (MTV Unplugged)
  5:37
8.Roses (MTV Unplugged)
  4:14
9.Mercy (MTV Unplugged)
  3:48
10.Never Be Alone (MTV Unplugged)
  4:49
11.Use Somebody / Treat You Better (MTV Unplugged)
  5:16
   
09/02/2018
LP Island 00602567089339 (UMG) / EAN 0602567089339
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.There's Nothing Holdin' Me Back (MTV Unplugged)
3:30
2.Ruin (MTV Unplugged)
6:21
3.Stitches (MTV Unplugged)
4:24
4.Three Empty Words (MTV Unplugged)
4:19
5.Patience (MTV Unplugged)
3:13
6.Bad Reputation (MTV Unplugged)
5:11
LP 2:
1.Don't Be A Fool (MTV Unplugged)
5:37
2.Roses (MTV Unplugged)
4:14
3.Mercy (MTV Unplugged)
3:48
4.Never Be Alone (MTV Unplugged)
4:49
5.Use Somebody / Treat You Better (MTV Unplugged)
5:16
   

Shawn Mendes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Of The Party04/04/2015Tip: 48 
Stitches14/11/20151120
I Know What You Did Last Summer (Shawn Mendes & Camila Cabello)12/03/20162110
Treat You Better02/07/20161719
Mercy22/10/20162417
There's Nothing Holdin' Me Back29/04/2017331
In My Blood31/03/2018174
Lost In Japan31/03/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Handwritten25/04/20152366
Illuminate01/10/2016315
Live At Madison Square Garden31/12/2016991
MTV Unplugged11/11/2017515
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?