Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Tijd is alles

Cover Yevgueni - Tijd is alles
CD
Sardonis 8312377 (be)

Album

Jaar:2017
Label:SARDONIS
Distributeur:PIAS
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 5)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 17)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5475 (568 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 4 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 3 (V)

Tracks

27/10/2017
CD Sardonis 8312377 (PIAS) [be] / EAN 5051083123778
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adem
  3:41
2.Tijd is alles
  3:51
3.Morgen ziet er goed uit
  3:11
4.Hou het vast
  3:42
5.Nooit naar nergens
  4:31
6.Opinie
  4:05
7.Waar jij niet bent
  3:27
8.Het huis waar wij woonden
  3:57
9.Wie zal ons leiden?
  3:13
10.Wat nu belangrijk is
  3:20
   

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/09/2017Tip: 3 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/201753
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Yevgueni pakt alweer uit met een geweldig nieuw album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?