Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Van Jets - Future Primitives

Cover The Van Jets - Future Primitives
CD
Sony 88985473262 (be)

Album

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 66)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5751 (497 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 3 (V)

Tracks

27/10/2017
CD Sony 88985473262 (Sony) [be] / EAN 0889854732622
27/10/2017
Digital Sony 886446633350 (Sony) [be] / EAN 0886446633350
Toon detailsAlles beluisteren
1.21st Century Boys
  3:23
2.Boy To Beastie
  3:07
3.New Droogs
  4:04
4.Day On Clouds
  4:03
5.Too Many Smokes
  4:56
6.Ready Made Wild Life
  4:06
7.Bang!
  3:54
8.Fiction vs. Fiction
  3:43
9.Rewild
  3:24
10.Business
  3:06
   

The Van Jets   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Our Love = Strong14/07/2007Tip: 21 
What's Going On?01/12/2007Tip: 6 
The Future20/03/2010337
Down Below26/06/2010Tip: 11 
Teevee13/11/2010Tip: 5 
Here Comes The Light28/07/2012Tip: 10 
Danger Zone22/09/2012Tip: 10 
Broken Bones16/02/2013Tip: 18 
The Sound Of Sea01/11/2014Tip: 24 
Two Tides Of Ice14/03/2015Tip: 9 
Carpet Man25/07/2015Tip: 25 
Pink & Blue05/12/2015Tip: 11 
Shit To Gold28/05/2016Tip: 13 
Boy To Beastie24/06/2017Tip: 22 
Bang!23/09/2017Tip: 34 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Electric Soldiers24/02/20072519
Cat Fit Fury!06/03/2010942
Halo22/09/20121534
Welcome To Strange Paradise25/04/20151052
Future Primitives04/11/201733
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?