Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Channel Zero - Exit Humanity

Cover Channel Zero - Exit Humanity
CD
Mostiko AL 30441-2 (be)

Album

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 13)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 184)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3023 (1704 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 7 / Weken: 12
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 15 (V)
  Piek: 52 / Weken: 8 (W)

Tracks

27/10/2017
CD Mostiko AL 30441-2 (CNR) [be] / EAN 5411530812554
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blood Letters
  4:01
2.Wish You Well
  4:01
3.Exit Humanity
  3:11
4.Mental Breakdown
  2:52
5.Let The Games Begin
  3:53
6.Elephant In The Room
  3:10
7.Dark Net
  3:27
8.Refugee
  3:13
9.Freak
  2:54
10.Slip Away
  3:43
11.Channel Zero feat. Sen Dog - Said And Done
  4:04
12.Full Circle
  2:39
   

Channel Zero   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Flowers30/01/2010183
Hot Summer25/06/2011Tip: 35 
Electronic Cocaine08/03/2014Tip: 64 
Help (Unplugged)17/10/2015Tip: 68 
Blood Letters10/06/2017Tip 
Wish You Well04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unsafe22/07/19951117
Black Fuel08/02/19971113
Live At The Ancienne Belgique08/05/20101517
Feed 'Em With A Brick25/06/2011219
Kill All Kings12/04/2014438
Unplugged24/10/2015417
Exit Humanity04/11/20171315
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.