Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Channel Zero - Exit Humanity

Cover Channel Zero - Exit Humanity
CD
Mostiko AL 30441-2 (be)

Album

Jaar:2017
Label:MOSTIKO
Distributeur:CNR
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 13)
Laatste week notering:18/11/2017 (Positie 36)
Piekpositie:13 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5572 (538 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
be  Piek: 13 / Weken: 3 (V)
  Piek: 52 / Weken: 3 (W)

Tracks

27/10/2017
CD Mostiko AL 30441-2 (CNR) [be] / EAN 5411530812554
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blood Letters
  4:01
2.Wish You Well
  4:01
3.Exit Humanity
  3:11
4.Mental Breakdown
  2:52
5.Let The Games Begin
  3:53
6.Elephant In The Room
  3:10
7.Dark Net
  3:27
8.Refugee
  3:13
9.Freak
  2:54
10.Slip Away
  3:43
11.Channel Zero feat. Sen Dog - Said And Done
  4:04
12.Full Circle
  2:39
   

Channel Zero   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Flowers30/01/2010183
Hot Summer25/06/2011Tip: 35 
Electronic Cocaine08/03/2014Tip: 64 
Help (Unplugged)17/10/2015Tip: 68 
Blood Letters10/06/2017Tip 
Wish You Well04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unsafe22/07/19951117
Black Fuel08/02/19971113
Live At The Ancienne Belgique08/05/20101517
Feed 'Em With A Brick25/06/2011219
Kill All Kings12/04/2014438
Unplugged24/10/2015417
Exit Humanity04/11/2017133
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?