Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Vaccines - Combat Sports

Cover The Vaccines - Combat Sports
Cover

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/04/2018 (Positie 44)
Laatste week notering:21/04/2018 (Positie 119)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6705 (332 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 82 / Weken: 1
nl  Piek: 137 / Weken: 1
be  Piek: 44 / Weken: 3 (V)
  Piek: 89 / Weken: 3 (W)
es  Piek: 83 / Weken: 1
pt  Piek: 35 / Weken: 1

Tracks

30/03/2018
CD Columbia 19075804822 (Sony) / EAN 0190758048222
Toon detailsAlles beluisteren
1.Put It On A T-Shirt
  3:51
2.I Can't Quit
  2:42
3.Your Love Is My Favourite Band
  3:09
4.Surfing In The Sky
  2:31
5.Maybe (Luck Of The Draw)
  3:49
6.Young American
  2:01
7.Nightclub
  2:54
8.Out On The Street
  2:44
9.Take It Easy
  2:58
10.Someone To Lose
  3:08
11.Rolling Stones
  3:09
   
30/03/2018
LP RCA 19075807351 (Sony) / EAN 0190758073514
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/03/2018
LP RCA 19075807361 (Sony) / EAN 0190758073613
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 67 
20/2018/07/2015Tip: 45 
Give Me A Sign31/10/2015Tip: 27 
I Can't Quit20/01/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
English Graffiti30/05/20156212
Combat Sports07/04/2018443
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Tof nieuw album van The Vaccines.

drogida007
Member
*****

Top Album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?