Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Lijpe x Ismo - Tijdloos

Cover Lijpe x Ismo - Tijdloos
Cover

Album

Jaar:2018
Label:TOP NOTCH
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/05/2018 (Positie 21)
Laatste week notering:19/05/2018 (Positie 52)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5971 (493 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 3
be  Piek: 21 / Weken: 3 (V)


Lijpe   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Eng12/11/2016Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Doe rustig! (Lijpe & DJ Stijco)16/09/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
Vuurwerk (Spanker feat. Josylvio, Lijpe & 3robi)14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van de bodem naar de grond11/10/20141011
Levensles05/12/2015526
Jackpot05/11/20161218
Zandloper09/09/20171332
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018213
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Media14/01/2017Tip 
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017Tip 
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/20151371
Nu of nooit30/01/2016403
De waarheid 214/01/2017581
Transformatie23/12/20178215
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018213
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?