Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ben Howard - Noonday Dream

Cover Ben Howard - Noonday Dream
CD
Island 0602567489443
LP
Island 0602567489412
LP
TŰt Ou Tard 3596973576460
Cover Ben Howard - Noonday Dream
LP Clear Coloured Vinyl
Island 0602567489498

Album

Jaar:2018
Label:TOT OU TARD
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/06/2018 (Positie 14)
Laatste week notering:16/06/2018 (Positie 15)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:6521 (373 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 39 / Weken: 1
de  Piek: 17 / Weken: 2
at  Piek: 38 / Weken: 1
nl  Piek: 10 / Weken: 2
be  Piek: 14 / Weken: 2 (V)
  Piek: 93 / Weken: 2 (W)
au  Piek: 23 / Weken: 1

Tracks

01/06/2018
CD Island 0602567489443 (UMG) / EAN 0602567489443
01/06/2018
Digital Island 00602567549123 (UMG) / EAN 0602567549123
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/06/2018
LP Island 0602567489412 (UMG) / EAN 0602567489412
01/06/2018
LP TŰt Ou Tard 3596973576460 (UMG) / EAN 3596973576460
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/06/2018
Clear Coloured Vinyl - LP Island 0602567489498 (UMG) / EAN 0602567489498
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Printed Innerbags
   

Ben Howard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fear14/07/2012522
Keep Your Head Up20/07/2013416
I Forget Where We Were30/08/2014Tip: 27 
Conrad15/11/2014452
Rivers In Your Mouth07/03/2015Tip: 24 
A Boat To An Island On The Wall14/04/2018Tip 
Nica Libres At Dusk05/05/2018Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Every Kingdom28/04/2012286
I Forget Where We Were01/11/2014277
Noonday Dream09/06/2018142
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.