Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Small Change

Cover Tom Waits - Small Change
Cover

Album

Jaar:1976
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1976
LP Asylum 7E-1078
1999
CD Asylum 7559-60612-2 / EAN 0075596061223
LP Asylum AS 53 050 [de] / EAN 0075596061216
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tom Traubert's Blues (Four Sheets To The Wind In Copenhagen)
  6:40
2.Step Right Up
5:39
3.Jitterbug Boy
3:41
4.I Wish I Was In New Orleans
4:50
5.The Piano Has Been Drinking
3:37
6.Invitation To The Blues
5:20
7.Pasties And A G-String
2:32
8.Bad Liver And A Broken Heart
4:46
9.The One That Got Away
4:00
10.Small Change
5:03
11.I Can't Wait To Get Off Work
3:20
   
02/12/2011
LP Rhino 8122798069 (Warner) / EAN 0081227980696
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/03/2018
CD Anti EPIT7568-2 / EAN 8714092756821
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/06/2018
LP Epitaph 7568-3 / EAN 8714092756838
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/06/2018
LP Epitaph 7568-1 / EAN 8714092756814
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Mixed Bag, stimme allerdings mit remember überein, dass
das Album mit fortschreitender Dauer dann doch ziemlich
stark abbaut in Sachen Qualität....

Gute 4.

remember
Member
****
das sind natürlich "Used Songs", beginnt stark, läßt allerdings merkbar nach..für den beginn noch 4*
02/02/2007 20:07
Homer Simpson
Member
******
auch ohne dieses Lied wäre das Album großartig. Aber weglassen möchte ich es trotzdem nicht
Laatst gewijzigd: 14/10/2007 16:42
14/09/2005 23:42
southpaw
Member
*****
Vermutlich sein bestes Album für das Asylum-Label, u.a. natürlich wegen des unerreichten "Tom Traubert Blues (Waltzing Matilda)".
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.