ZOEK

Korn - Live & Rare


Cover

Charts

Binnenkomst:15/07/2006 (Positie 96)
Laatste week notering:29/07/2006 (Positie 98)
Piekpositie:90 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5218 (319 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 3
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 38 / Weken: 4
fr  Piek: 100 / Weken: 2
be  Piek: 90 / Weken: 3 (Vl)
  Piek: 94 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2006
Label:EPIC
Distributeur:SONY BMG
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits"
>>>
15/08/2014
Win de vierdubbele verzamelaar "The Qontinent 2014 - Wild Wild Weekend" >>>
15/08/2014
Win het nummer 1-album "Altijd onderweg" van Christoff, gesigneerd >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Boycode
Natalia - Overdrive
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
The Voice Kids
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Blind Melon
St. Andrew's Fall (S)

Boycode
I Got My Mind Set On You (S)

Monica feat. Usher
Let's Straighten It Out (S)

Marcel de Groot
Mag ik naar je kijken (S)

Pet Shop Boys
Paninaro '95 (S)

54 vandaag, 3591955 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: !Xabbu, 392414, aroel, begue, brokenrecords, bs, Chris A, Corre2007, Daniel09, fabio, gherkin, Hijinx, jenstielemans, jones, Kamala, KingBandicoot, MrDave89, Patrick3, Pottkind, pupsiD, Rewer, Richard (NL), sanremo, ShadowViolin, shimano, Snormobiel Beusichem, Steffen Hung, Tennis, tigerlover, ultrat0p, ulver, ValentinMarolf, vancouver, Voyager2, Windfee, Zacco333, Zipel

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

09/05/2006
CD Epic / Immortal 82876 82247 2 (Sony BMG) / EAN 0828768224724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Did My Time (Live at CBGB's)
  4:12
2.Blind (Live at CBGB's)
  4:12
3.Falling Away From Me (Live at CBGB's)
  4:15
4.Right Now (Live at CBGB's)
  3:05
5.Got The Life (Live at CBGB's)
  4:06
6.Here To Stay (Live at CBGB's)
  4:19
7.Freak On A Leash (Live at CBGB's)
  4:25
8.Another Brick In The Wall (Parts 1, 2, 3) (Live at CBGB's)
  8:21
9.One (Live MTV Icon)
  4:27
10.My Gift To You (Live Woodstock '99)
  6:13
11.A.D.I.D.A.S. (Live Woodstock '99)
  3:50
12.Earache My Eye
  4:50
13.Proud
  3:26
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
06/09/2007 22:00
remember
Member
*****
Live immer ein enormer Erfolg, viel Power und absolut authent.
Laatst gewijzigd: 06/12/2013 13:00
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?