ZOEK

Korn - Live & Rare


Cover

Charts

Binnenkomst:15/07/2006 (Positie 96)
Laatste week notering:29/07/2006 (Positie 98)
Piekpositie:90 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:5202 (319 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 3
de  Piek: 72 / Weken: 1
at  Piek: 38 / Weken: 4
fr  Piek: 100 / Weken: 2
be  Piek: 90 / Weken: 3 (Vl)
  Piek: 94 / Weken: 1 (Wa)

Album

Jaar:2006
Label:EPIC
Distributeur:SONY BMG
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jessie J feat. Ariana Grande & Nicki Minaj
Bang Bang (S)

5 Seconds Of Summer
5 Seconds Of Summer (A)

Sandro Silva & Quintino
Epic (S)

Paul Anka
Freedom For The World (S)

Adele
Rumour Has It (S)

0 vandaag, 3576151 totaal
50 laatste reviews

6 leden online: BeansterBarnes, entorresokath, fleet61, Korrel, Trekker, ulver

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

09/05/2006
CD Epic / Immortal 82876 82247 2 (Sony BMG) / EAN 0828768224724
Toon detailsAlles beluisteren
1.Did My Time (Live at CBGB's)
  4:12
2.Blind (Live at CBGB's)
  4:12
3.Falling Away From Me (Live at CBGB's)
  4:15
4.Right Now (Live at CBGB's)
  3:05
5.Got The Life (Live at CBGB's)
  4:06
6.Here To Stay (Live at CBGB's)
  4:19
7.Freak On A Leash (Live at CBGB's)
  4:25
8.Another Brick In The Wall (Parts 1, 2, 3) (Live at CBGB's)
  8:21
9.One (Live MTV Icon)
  4:27
10.My Gift To You (Live Woodstock '99)
  6:13
11.A.D.I.D.A.S. (Live Woodstock '99)
  3:50
12.Earache My Eye
  4:50
13.Proud
  3:26
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)
06/09/2007 22:00
remember
Member
*****
Live immer ein enormer Erfolg, viel Power und absolut authent.
Laatst gewijzigd: 06/12/2013 13:00
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?