Login
België (Vlaanderen)

Gary Barlow - Open Road

Cover Gary Barlow - Open Road
CD
RCA 74321474512

Charts

Binnenkomst:14/06/1997 (Positie 7)
Laatste week notering:23/08/1997 (Positie 44)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2118 (2046 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 13
de  Piek: 10 / Weken: 16
at  Piek: 13 / Weken: 7
nl  Piek: 13 / Weken: 13
be  Piek: 7 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 20 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 25 / Weken: 3
fi  Piek: 29 / Weken: 3
no  Piek: 34 / Weken: 1
au  Piek: 30 / Weken: 1
nz  Piek: 43 / Weken: 3

Album

Jaar:1997
Label:RCA
Distributeur:BMG-ARIOLA
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

33 leden online:
!Xabbu, 392414, 80s4ever, Alxx, carlislebob, Chemmical, Daniel09, Der Maddox, gherkin, gwenross, Hijinx, jarig, K8, Maddin12, Marie-Anna, Oiseau, olivier75be, pupsiD, Rewer, Rootje, sbmqi90, ShadowViolin, southpaw, Steffen Hung, stwi.willems@gmail.com, Tom, Trekker, Uebi, ultrat0p, urs2222, vancouver, wisli-eggenwil, Zacco333

Privacy

Tracks

26/05/1997
CD RCA 74321 41720 2 (BMG) / EAN 0743214172025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Won't Wait
  4:15
2.So Help Me Girl
  4:29
3.My Commitment
4:48
4.Gary Barlow feat. Rosie Gaines - Hang On In There Baby
3:38
5.Are You Ready Now
4:18
6.Everything I Ever Wanted
3:31
7.I Fall So Deep
4:02
8.Lay Down For Love
5:33
9.Forever Love
  4:51
10.Never Knew
3:50
11.Open Road
4:23
12.Always
3:32
   
30/05/1997
Edición Española - CD RCA 74321474512 (BMG) / EAN 0743214745120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Won't Wait
  4:17
2.So Help Me Girl
  4:29
3.My Commitment
4:48
4.Gary Barlow feat. Rosie Gaines - Hang On In There Baby
3:39
5.Are You Ready Now
4:19
6.Everything I Ever Wanted
3:32
7.I Fall So Deep
4:02
8.Lay Down For Love
5:33
9.Forever Love
  4:55
10.Never Knew
3:50
11.Open Road
4:23
12.Always
3:32
13.Ayúdame
3:53
   

Gary Barlow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Love27/07/1996515
Love Won't Wait31/05/1997432
So Help Me Girl02/08/1997Tip: 7 
Stronger14/08/1999Tip: 17 
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)11/09/2010218
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)09/06/2012Tip: 88 
Let Me Go26/10/2013Tip: 90 
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)08/02/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open Road14/06/1997712
Since I Saw You Last22/02/20141791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

NachoGhez
Member
***
Regular

Southernman
Member
****
Bueno.

nirvanamusic87
Member
****
Good strong solo album with some great singles on it. The album produced two UK#1 singles. 1st solo UK top 10 album. 29 weeks in the UK top 100. 47,000 sold while at #1. His first solo UK#1 album. UK#1 and Ireland#1. 300,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 14:29
06/05/2008 18:08
samtal
Member
******
Forever Love
Tidernas tryckare
25/08/2007 23:21
miss_grace
Member
****
Diese Songs sind eindeutig scwächer, als die was Gary während seiner "Take That" Zeit schrieb und gesungen hat. Alles irgendwie belangloses dahingeplätscher. Die richtigen Highlights fehlen eindeutig. Für mich der beste Songs ist "Love Won't Wait".
Laatst gewijzigd: 27/08/2007 00:40
23/12/2006 23:04
Werner
Member
****
Solide erste Solo-CD. Doch es kam nie etwas gleichwertiges nach!
10/07/2006 10:47
MAVA
Member
****
Nu ja, als ich das Teil 1997 gekauft habe, fand ich's gar nicht so übel. Es hat auch ein paar schöne Stückchen wie "Open Road" oder "Hang On In Ther Baby" darunter.

Insgesamt finde ich das Teil heute allerdings eher recht durchschnittlich, irgendwie eher Hintergrundsgedussel...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?