Gary Barlow - Open Road


CD
RCA 74321474512

Charts

Binnenkomst:14/06/1997 (Positie 7)
Laatste week notering:23/08/1997 (Positie 44)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2105 (2046 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 13
de  Piek: 10 / Weken: 16
at  Piek: 13 / Weken: 7
nl  Piek: 13 / Weken: 13
be  Piek: 7 / Weken: 12 (Vl)
  Piek: 20 / Weken: 4 (Wa)
se  Piek: 25 / Weken: 3
fi  Piek: 29 / Weken: 3
no  Piek: 34 / Weken: 1
au  Piek: 30 / Weken: 1
nz  Piek: 43 / Weken: 3

Album

Jaar:1997
Label:RCA
Distributeur:BMG-ARIOLA
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
problemen met Ultratop-site
Vlaanderen Muziekland komt terug!
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3731400 totaal
50 laatste reviews

11 leden online: benji2, bluezombie, Dino-Canarias, freemanmala, louboutinsspike, lvitielloshawn, martiningram, Rewer, rpydroryo, Schiriki, Windfee

Privacy

Tracks

26/05/1997
CD RCA 74321 41720 2 (BMG) / EAN 0743214172025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Won't Wait
  4:15
2.So Help Me Girl
  4:29
3.My Commitment
4:48
4.Gary Barlow feat. Rosie Gaines - Hang On In There Baby
3:38
5.Are You Ready Now
4:18
6.Everything I Ever Wanted
3:31
7.I Fall So Deep
4:02
8.Lay Down For Love
5:33
9.Forever Love
  4:51
10.Never Knew
3:50
11.Open Road
4:23
12.Always
3:32
   
30/05/1997
Edición Española - CD RCA 74321474512 (BMG) / EAN 0743214745120
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Won't Wait
  4:17
2.So Help Me Girl
  4:29
3.My Commitment
4:48
4.Gary Barlow feat. Rosie Gaines - Hang On In There Baby
3:39
5.Are You Ready Now
4:19
6.Everything I Ever Wanted
3:32
7.I Fall So Deep
4:02
8.Lay Down For Love
5:33
9.Forever Love
  4:55
10.Never Knew
3:50
11.Open Road
4:23
12.Always
3:32
13.Ayúdame
3:53
   

Gary Barlow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Love27/07/1996515
Love Won't Wait31/05/1997432
So Help Me Girl02/08/1997Tip: 7 
Stronger14/08/1999Tip: 17 
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)11/09/2010218
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)09/06/2012Tip: 88 
Let Me Go26/10/2013Tip: 90 
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)08/02/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open Road14/06/1997712
Since I Saw You Last22/02/20141791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

NachoGhez
Member
***
Regular

Southernman
Member
****
Bueno.

nirvanamusic87
Member
****
Good strong solo album with some great singles on it. The album produced two UK#1 singles. 1st solo UK top 10 album. 29 weeks in the UK top 100. 47,000 sold while at #1. His first solo UK#1 album. UK#1 and Ireland#1. 300,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 14:29
06/05/2008 18:08
samtal
Member
******
Forever Love
Tidernas tryckare
25/08/2007 23:21
miss_grace
Member
****
Diese Songs sind eindeutig scwächer, als die was Gary während seiner "Take That" Zeit schrieb und gesungen hat. Alles irgendwie belangloses dahingeplätscher. Die richtigen Highlights fehlen eindeutig. Für mich der beste Songs ist "Love Won't Wait".
Laatst gewijzigd: 27/08/2007 00:40
23/12/2006 23:04
Werner
Member
****
Solide erste Solo-CD. Doch es kam nie etwas gleichwertiges nach!
10/07/2006 10:47
MAVA
Member
****
Nu ja, als ich das Teil 1997 gekauft habe, fand ich's gar nicht so übel. Es hat auch ein paar schöne Stückchen wie "Open Road" oder "Hang On In Ther Baby" darunter.

Insgesamt finde ich das Teil heute allerdings eher recht durchschnittlich, irgendwie eher Hintergrundsgedussel...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?