ZOEK

Simon Webbe - Grace


CD
Innocent / Virgin 3856942

Charts

Binnenkomst:24/02/2007 (Positie 96)
Laatste week notering:17/03/2007 (Positie 93)
Piekpositie:79 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:4871 (456 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 19 / Weken: 7
de  Piek: 13 / Weken: 5
at  Piek: 35 / Weken: 3
nl  Piek: 14 / Weken: 17
be  Piek: 79 / Weken: 4 (Vl)
pt  Piek: 8 / Weken: 13

Album

Jaar:2007
Label:INNOCENT
Distributeur:EMI
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
0 vandaag, 3652205 totaal
50 laatste reviews

12 leden online: 392414, argus, Cornwell, hannah10, harleyrules170, Hijinx, jausmaus, lenggeleranto, martiningram, savagegrant, Trekker, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

26/01/2007
CD Innocent / Virgin 3856942 (EMI) / EAN 0094638569428
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coming Around Again
  3:44
2.Seventeen
  3:22
3.Sunshine (Love Like That)
  4:01
4.Go To Sleep
  3:30
5.Ain't True To Yourself
  3:18
6.Don't Wanna Be That Man
  3:58
7.Angel (My Life Began With You)
  4:00
8.Fool For You
  4:14
9.My Soul Pleads For You
  3:49
10.That's The Way It Goes
  4:46
11.Take Your Time
  3:20
12.Grace
  3:25
   

Simon Webbe   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lay Your Hands10/09/2005363
No Worries12/11/2005Tip: 4 
After All This Time17/06/2006Tip: 8 
Coming Around Again24/02/2007Tip: 5 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Grace24/02/2007794
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 8)

nirvanamusic87
Member
***
Boring. 11 weeks in the UK top 100. UK#11. 100,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 15/03/2012 19:51
06/04/2007 14:54
Falcofreak
Member
*****
Beim 2. Solo-Album von Simon Webbe sind einige schöne Songs zu finden. Der britische Sänger kann mit den Songs zufrieden sein. Eingängiger Sound für die ruhigen Stunden des Lebens und auch poppigere Klänge sind zu finden.
29/03/2007 15:02
Phil
Staff
****
Seine warme Stimme gefällt mir auch sehr gut, aber die Songs sind alle irgendwie zu durchschnittlich...
08/02/2007 20:10
Flygirl
Member
******
TOLL, das gibt gute Laune!
07/02/2007 08:58
angelspicy
Member
******
suuper album...
liebe die songs... vorallem seventeen, sunshine, that's the way it goes und grace :)!!
04/02/2007 18:47
Musicfreaky_93
Member
******
...ausgeziechnet...
01/02/2007 20:51
Starmania
Member
*****
Seine Stimme ist einfach wunderschön und die Songs sind alle sehr beruhigend und harmonisch. Sehr gutes Album!
27/01/2007 22:46
Xirius
Member
*****
Die CD ist heute mit der Post gekommen. Das Album gefällt mir gut.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?