ZOEK

Tom Waits - Mule Variations


CD
Anti / Epitaph 6547-2

Charts

Binnenkomst:24/04/1999 (Positie 37)
Laatste week notering:03/07/1999 (Positie 49)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2058 (1944 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 18
at  Piek: 7 / Weken: 10
fr  Piek: 22 / Weken: 4
nl  Piek: 12 / Weken: 20
be  Piek: 2 / Weken: 11 (Vl)
se  Piek: 7 / Weken: 10
fi  Piek: 11 / Weken: 7
no  Piek: 1 / Weken: 13
au  Piek: 13 / Weken: 9
nz  Piek: 36 / Weken: 4

Album

Jaar:1999
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Verjaardags Topic 2014
Forum Tip 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Madonna
Erotica (S)

BlÝf
In het midden van alles (A)

Lou Reed
Vicious (S)

Lynsey De Paul
All Night (S)

Billy Preston
Will It Go Round In Circles (S)

1 vandaag, 3504080 totaal
50 laatste reviews

14 leden online: album guru joe, BillyBrett, bluezombie, Cheetah, chri8topher, Chris A, Daniel09, harleyrules170, hassa0, Hijinx, Maddin12, peter.schwaegli, Widmann1, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

1999
CD Anti / Epitaph 6547-2 / EAN 5021456096596
1999
CD Anti / Epitaph 86547-2 / EAN 8714092654721
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big In Japan
4:05
2.Lowside Of The Road
2:59
3.Hold On
5:33
4.Get Behind The Mule
6:52
5.House Where Nobody Lives
4:14
6.Cold Water
5:23
7.Pony
4:32
8.What's He Building
3:20
9.Black Market Baby
5:02
10.Eyeball Kid
4:25
11.Picture In A Frame
3:39
12.Chocolate Jesus
3:55
13.Georgia Lee
4:24
14.Filipino Box Spring Hog
3:09
15.Take It With Me
4:24
16.Come On Up To The House
4:36
17.Buzz Fledderjohn
  4:15
18.Big Face Money
0:39
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

remember
Member
***
Hart an der Grenze, eines seiner hässlichsten Alben überhaupt.
04/02/2007 19:19
Homer Simpson
Member
******
ein Album was seine Zeit braucht. Allerdings bleibt es dann immer noch schwer zu bewerten.
Laatst gewijzigd: 18/04/2007 12:26
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?