ZOEK

Tom Waits - Mule Variations


CD
Anti / Epitaph 6547-2

Charts

Binnenkomst:24/04/1999 (Positie 37)
Laatste week notering:03/07/1999 (Positie 49)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:2100 (1944 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 18
at  Piek: 7 / Weken: 10
fr  Piek: 22 / Weken: 4
nl  Piek: 12 / Weken: 20
be  Piek: 2 / Weken: 11 (Vl)
se  Piek: 7 / Weken: 10
fi  Piek: 11 / Weken: 7
no  Piek: 1 / Weken: 13
au  Piek: 13 / Weken: 9
nz  Piek: 36 / Weken: 4

Album

Jaar:1999
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jessie J feat. Ariana Grande & Nicki Minaj
Bang Bang (S)

5 Seconds Of Summer
5 Seconds Of Summer (A)

Sandro Silva & Quintino
Epic (S)

Paul Anka
Freedom For The World (S)

Adele
Rumour Has It (S)

0 vandaag, 3576163 totaal
50 laatste reviews

7 leden online: bac0nb1ts, BeansterBarnes, Hijinx, Marie-Anna, S:pko, shimano, urs2222

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

1999
CD Anti / Epitaph 6547-2 / EAN 5021456096596
1999
CD Anti / Epitaph 86547-2 / EAN 8714092654721
Toon detailsAlles beluisteren
1.Big In Japan
4:05
2.Lowside Of The Road
2:59
3.Hold On
5:33
4.Get Behind The Mule
6:52
5.House Where Nobody Lives
4:14
6.Cold Water
5:23
7.Pony
4:32
8.What's He Building
3:20
9.Black Market Baby
5:02
10.Eyeball Kid
4:25
11.Picture In A Frame
3:39
12.Chocolate Jesus
3:55
13.Georgia Lee
4:24
14.Filipino Box Spring Hog
3:09
15.Take It With Me
4:24
16.Come On Up To The House
4:36
17.Buzz Fledderjohn
  4:15
18.Big Face Money
0:39
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

remember
Member
***
Hart an der Grenze, eines seiner hässlichsten Alben überhaupt.
04/02/2007 19:19
Homer Simpson
Member
******
ein Album was seine Zeit braucht. Allerdings bleibt es dann immer noch schwer zu bewerten.
Laatst gewijzigd: 18/04/2007 12:26
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?