ZOEK

Beck - Midnite Vultures


CD
Geffen 490 527-2

Charts

Binnenkomst:11/12/1999 (Positie 32)
Laatste week notering:18/12/1999 (Positie 35)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:5137 (335 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 5
de  Piek: 46 / Weken: 4
at  Piek: 41 / Weken: 3
fr  Piek: 19 / Weken: 7
nl  Piek: 88 / Weken: 4
be  Piek: 32 / Weken: 2 (Vl)
se  Piek: 29 / Weken: 1
no  Piek: 3 / Weken: 5
au  Piek: 34 / Weken: 8
nz  Piek: 33 / Weken: 3

Album

Jaar:1999
Label:GEFFEN
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Forum Verjaardags Topic 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
2 Fabiola
One Night In Dubai (S)

Julien Clerc
On ne se méfie jamais assez (S)

Flip Kowlier
Angelique zingt (S)

Haley Bonar
Last War (S)

GrandCru
Missen van jou (S)

1 vandaag, 3612306 totaal
50 laatste reviews

11 leden online: 392414, carlislebob, Daniel09, entorresokath, fleet61, GavinScott, MakeLoveNotWar, S:pko, shimano, Simo 61, tröpfchen

Privacy

Tracks

16/11/1999
CD Geffen 490 527-2 (UMG) / EAN 0606949052720
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sexx Laws
3:39
2.Nicotine & Gravy
5:13
3.Mixed Bizness
4:10
4.Get Real Paid
4:20
5.Hollywood Freaks
3:59
6.Peaches & Cream
4:54
7.Broken Train
4:11
8.Milk & Honey
5:18
9.Beautiful Way
5:44
10.Pressure Zone
3:07
11.Debra
13:46
   

Beck   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loser30/04/1994189
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Blue Moon08/02/2014Tip: 34 
Country Down14/06/2014Tip: 77 
Heart Is A Drum23/08/2014Tip: 54 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Odelay13/07/1996273
Midnite Vultures11/12/1999322
Sea Change05/10/2002166
Guero26/03/20051611
The Information14/10/2006226
Modern Guilt12/07/20081610
Morning Phase08/03/2014727
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)
13/09/2007 22:48
remember
Member
***
klingt wie ein nicht fertig gestellter soundtrack..
15/03/2005 00:29
japanese
Member
*****
Ich sage nur "Eintauchen in die 70er".
13/12/2004 22:56
cluhec
Member
*****
stimmt genau
07/06/2004 16:21
Musicfreak
Member
******
Für mich noch vor "Odelay" und ca. mit "Guero" das beste Beck Album. Sehr elektronisch. Da sind viele super tanzbare Songs drauf wie Mixed Bizness, Sexx Laws, Milk & Honey oder Broken Train. Auch chillige wie Beautiful Way und Peaches & Cream. Oder zum Beispiel die Schlussballade "Debra", bei der Beck singt, wie ich ihn bis dahin noch nie gehört habe. Gehört bestimmt zu meinen 30 Lieblingsalben.
Laatst gewijzigd: 04/07/2008 03:22
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?