ZOEK

Beck - Midnite Vultures


CD
Geffen 490 527-2

Charts

Binnenkomst:11/12/1999 (Positie 32)
Laatste week notering:18/12/1999 (Positie 35)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:5207 (335 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 5
de  Piek: 46 / Weken: 4
at  Piek: 41 / Weken: 3
fr  Piek: 19 / Weken: 7
nl  Piek: 88 / Weken: 4
be  Piek: 32 / Weken: 2 (Vl)
se  Piek: 29 / Weken: 1
no  Piek: 3 / Weken: 5
au  Piek: 34 / Weken: 8
nz  Piek: 33 / Weken: 3

Album

Jaar:1999
Label:GEFFEN
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
19 vandaag, 3639730 totaal
50 laatste reviews

43 leden online: !Xabbu, alleyt1989, begue, beysgil, DjDirk, fakeblood, GavinScott, harleyrules170, heinbloed, Hijinx, huhu1234, irelander, Kanndasdennsein, KitchenTel, klamar, kurt.gloor, mathias_trebgast, Musicfreak, nirvanamusic87, Oiseau, orangeKILLER, Ratteke, Redhawk1, remember, rhayader, Richard (NL), rthierrymeag, S:pko, sanremo, Sara92, sbmqi90, schumi39, sdurgo, Snormobiel Beusichem, Svenergy, Tamboer, TaylorHarris, tgebele, ulver, vdvd1981@hotmail.com, Widmann1, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

16/11/1999
CD Geffen 490 527-2 (UMG) / EAN 0606949052720
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sexx Laws
3:39
2.Nicotine & Gravy
5:13
3.Mixed Bizness
4:10
4.Get Real Paid
4:20
5.Hollywood Freaks
3:59
6.Peaches & Cream
4:54
7.Broken Train
4:11
8.Milk & Honey
5:18
9.Beautiful Way
5:44
10.Pressure Zone
3:07
11.Debra
13:46
   

Beck   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Loser30/04/1994189
Heaven Can Wait (Charlotte Gainsbourg & Beck)09/01/2010Tip: 22 
Blue Moon08/02/2014Tip: 34 
Country Down14/06/2014Tip: 77 
Heart Is A Drum23/08/2014Tip: 54 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Odelay13/07/1996273
Midnite Vultures11/12/1999322
Sea Change05/10/2002166
Guero26/03/20051611
The Information14/10/2006226
Modern Guilt12/07/20081610
Morning Phase08/03/2014730
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)
13/09/2007 22:48
remember
Member
***
klingt wie ein nicht fertig gestellter soundtrack..
15/03/2005 00:29
japanese
Member
*****
Ich sage nur "Eintauchen in die 70er".
13/12/2004 22:56
cluhec
Member
*****
stimmt genau
07/06/2004 16:21
Musicfreak
Member
******
Für mich noch vor "Odelay" und ca. mit "Guero" das beste Beck Album. Sehr elektronisch. Da sind viele super tanzbare Songs drauf wie Mixed Bizness, Sexx Laws, Milk & Honey oder Broken Train. Auch chillige wie Beautiful Way und Peaches & Cream. Oder zum Beispiel die Schlussballade "Debra", bei der Beck singt, wie ich ihn bis dahin noch nie gehört habe. Gehört bestimmt zu meinen 30 Lieblingsalben.
Laatst gewijzigd: 04/07/2008 03:22
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?