Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kabouter Plop - Plop 3

Cover Kabouter Plop - Plop 3
Cover

Album

Jaar:2000
Label:STUDIO 101
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2000 (Positie 10)
Laatste week notering:14/04/2001 (Positie 50)
Piekpositie:4 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:24
Positie aller tijden:986 (4397 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 87 / Weken: 4
be  Piek: 4 / Weken: 24 (V)


Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied23/05/1998224
Kabouterdans25/03/2000926
Lalala04/11/2000520
Sjoebi doebi dabidee15/09/2001313
Snuffeltje05/01/2002Tip: 14 
De ganzenpas14/12/2002307
De regendans03/05/2003344
Heen & weer30/08/2003Tip: 13 
Alles is leuker (Kabouter Plop & Jelle)06/11/2004Tip: 10 
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)10/12/20051111
Laat ons dansen30/12/2006413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plop 131/10/1998277
Plop 206/11/1999429
Plop 304/11/2000424
10 Ploptoppers 208/09/2001285
Plop 4 - Sjoebi doebi dabidee13/10/2001813
Kabouterkriebels25/10/2003246
Alle liedjes uit de Plopfilms24/12/2005696
Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!02/09/20173035
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)

MUSICBOJ
Member
***
Prima kinderpop van "Kabouter Plop", "Kabouter Kwebbel", Kabouter Lui" en "Kabouter Klus" !! Afkomstig uit de stallen van "Studio 100" !!! ☺
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?