Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Alice

Cover Tom Waits - Alice
Cover

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 32)
Laatste week notering:22/06/2002 (Positie 33)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:3713 (1261 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 6
de  Piek: 10 / Weken: 8
at  Piek: 3 / Weken: 10
fr  Piek: 27 / Weken: 9
nl  Piek: 16 / Weken: 9
be  Piek: 7 / Weken: 7 (V)
  Piek: 34 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 13 / Weken: 4
fi  Piek: 27 / Weken: 2
no  Piek: 3 / Weken: 9
dk  Piek: 3 / Weken: 4
it  Piek: 5 / Weken: 6
au  Piek: 26 / Weken: 4
nz  Piek: 48 / Weken: 2

Tracks

2002
LP Anti 6632-1
2002
CD Anti / Epitaph 86632-2 / EAN 8714092663228
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alice
4:28
2.Everything You Can Think
3:10
3.Flower's Grave
3:29
4.No One Knows I'm Gone
1:42
5.Kommienezuspadt
3:11
6.Poor Edward
3:43
7.Table Top Joe
4:14
8.Lost In The Harbour
3:45
9.We're All Mad Here
2:32
10.Watch Her Disappear
2:33
11.Reeperbahn
4:03
12.I'm Still Here
1:50
13.Fish & Bird
3:59
14.Barcarolle
4:00
15.Fawn
1:44
   
24/11/2017
LP Anti EPIT 6632-3 / EAN 8714092663235
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

remember
Member
***
Anstrengend, wie fast immer.
15/03/2008 09:15
Ųcki
Member
***
Na ja, er hatte besseres auf Lager
07/03/2007 23:57
Homer Simpson
Member
******
bis auf ein paar wenige Stellen ein großartiges Album
Laatst gewijzigd: 20/04/2007 11:34
20/12/2005 20:24
DaJoe
Member
****
mein vater ist seitdem ich mich erinnern kann tom waits fan, hat viele platten und cds. gehört also auch zu meiner persönlichen geschichte. gutes album.
22/05/2005 17:41
Rewer
Staff
***
...weniger...
25/04/2004 12:18
phil70
Member
******
äusserst humorvoller, philosophischer junkyard blues vom feinsten. aber was konnte man von tom waits auch anderes erwarten?
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?