ZOEK

Tom Waits - Blood Money


Cover

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 31)
Laatste week notering:29/06/2002 (Positie 46)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:2751 (1421 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 7
de  Piek: 9 / Weken: 8
at  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 21 / Weken: 8
be  Piek: 8 / Weken: 8 (Vl)
  Piek: 33 / Weken: 2 (Wa)
se  Piek: 12 / Weken: 6
fi  Piek: 35 / Weken: 3
no  Piek: 4 / Weken: 12
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 6 / Weken: 3
au  Piek: 25 / Weken: 4

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Tip 2014
Boycode
De iTunes top 200 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Agnetha Fältskog
Man (S)

ABBA
The Way Old Friends Do (S)

ABBA
Sitting In The Palmtree (S)

ABBA
Why Did It Have To Be Me (S)

Activate
I Say What I Want (S)

70 vandaag, 3601675 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: Alxx, Big Smoke, Cheetah, ericwyns, EuroFanatic, FCB_39, fritz2301, Fritz260449, fuedlibuerger, Hijinx, Hzi, jochemandrae, jschenk, kkvv, Korrel, kurtbauer-fordfiesta, nirvanamusic87, Pacadi, Rothus, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, SportyJohn, staetz, Subbuteo, TaylorHarris, thib97, Tommy1958, Widmann1, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

2002
LP Anti 6629-1
2002
CD Anti 86629-2 / EAN 8714092662924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Misery Is The River Of The World
4:25
2.Everything Goes To Hell
3:46
3.Coney Island Baby
4:03
4.All The World Is Green
4:37
5.God's Away On Business
3:00
6.Another Man's Vine
2:28
7.Knife Chase
2:27
8.Lullaby
2:09
9.Starving In The Belly Of A Whale
3:42
10.The Part You Throw Away
4:22
11.Woe
1:20
12.Calliope
1:59
13.A Good Man Is Hard To Find
3:58
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

JulianThome
Member
*****
Einzigartig. Avant-Garde vom feinsten.

Wildwind
Member
*****
Wunderbare Scheibe. Waits ist einfach einzigartig.
03/11/2007 02:27
toolshed
Member
******
Es hat mich.
22/09/2007 10:41
remember
Member
***
Beginnt grauenvoll und endet auch so.
Dazwischen ist eine Ähnlichkeit vieler anderer Werke..
Laatst gewijzigd: 05/04/2011 21:27
30/01/2007 16:28
Homer Simpson
Member
******
Gefällt nicht jedem aber hat seine eigene Magie. Kritiker sagen es wäre eines seiner besten Alben. Aber was wissen die schon.

Man sollte es selber hören und auswerten
Laatst gewijzigd: 06/04/2007 14:26
22/05/2005 18:32
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?