ZOEK

Tom Waits - Blood Money


Cover

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 31)
Laatste week notering:29/06/2002 (Positie 46)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:2669 (1421 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 7
de  Piek: 9 / Weken: 8
at  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 21 / Weken: 8
be  Piek: 8 / Weken: 8 (Vl)
  Piek: 33 / Weken: 2 (Wa)
se  Piek: 12 / Weken: 6
fi  Piek: 35 / Weken: 3
no  Piek: 4 / Weken: 12
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 6 / Weken: 3
au  Piek: 25 / Weken: 4

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
De Forum Awards: Stemmen shortlist
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Kenny Loggins
Footloose (S)

Silver Convention
The Boy With Ooh-La-La (S)

Silver Convention
Always Another Girl (S)

Silver Convention
Save Me (A)

Grant & Forsyth
Alle 40 goed (A)

4 vandaag, 3498960 totaal
50 laatste reviews

37 leden online: 1893 % Stuttgart, antonnalan, ARNY, Besnik, bluezombie, chri8topher, christianev, clubfan stefan, elisabethm, ems-kopp, evelynec, fleet61, Fuchs im Wald, fuedlibuerger, Hannes, junilo, Kamala, Kanndasdennsein, lifetec1, LIFTER500, Marie-Anna, Mönch, Mykl_77, noeld, Oekkel, olivierc, Paperinik, qosttuccpb, Rewer, rhayader, robertsmets, sanremo, SchnaxelF, SportyJohn, timp, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

2002
LP Anti 6629-1
2002
CD Anti 86629-2 / EAN 8714092662924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Misery Is The River Of The World
4:25
2.Everything Goes To Hell
3:46
3.Coney Island Baby
4:03
4.All The World Is Green
4:37
5.God's Away On Business
3:00
6.Another Man's Vine
2:28
7.Knife Chase
2:27
8.Lullaby
2:09
9.Starving In The Belly Of A Whale
3:42
10.The Part You Throw Away
4:22
11.Woe
1:20
12.Calliope
1:59
13.A Good Man Is Hard To Find
3:58
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

JulianThome
Member
*****
Einzigartig. Avant-Garde vom feinsten.

Wildwind
Member
*****
Wunderbare Scheibe. Waits ist einfach einzigartig.
03/11/2007 02:27
toolshed
Member
******
Es hat mich.
22/09/2007 10:41
remember
Member
***
Beginnt grauenvoll und endet auch so.
Dazwischen ist eine Ähnlichkeit vieler anderer Werke..
Laatst gewijzigd: 05/04/2011 21:27
30/01/2007 16:28
Homer Simpson
Member
******
Gefällt nicht jedem aber hat seine eigene Magie. Kritiker sagen es wäre eines seiner besten Alben. Aber was wissen die schon.

Man sollte es selber hören und auswerten
Laatst gewijzigd: 06/04/2007 14:26
22/05/2005 18:32
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?