ZOEK

Tom Waits - Blood Money


Cover

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 31)
Laatste week notering:29/06/2002 (Positie 46)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:2763 (1421 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 7
de  Piek: 9 / Weken: 8
at  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 21 / Weken: 8
be  Piek: 8 / Weken: 8 (Vl)
  Piek: 33 / Weken: 2 (Wa)
se  Piek: 12 / Weken: 6
fi  Piek: 35 / Weken: 3
no  Piek: 4 / Weken: 12
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 6 / Weken: 3
au  Piek: 25 / Weken: 4

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

26/09/2014
Win het album "De hoogste tijd" van Levien
>>>
26/09/2014
Win de dubbele verzamelaar "Deep House" >>>
27/09/2014
Houdt Gabriel Rios de felle concurrentie op een afstand? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Boycode
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Prince
Funknroll (S)

Coldplay
Up In Flames (S)

Coldplay
A Sky Full Of Stars (S)

Little Dots
Cold Wind (S)

James Blunt
When I Find Love Again (S)

0 vandaag, 3620747 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: Albator, BillyBrett, Chris A, Daniel09, Hijinx, lighthouse, Marie-Anna, timothy444, Zacco333

Privacy

Tracks

2002
LP Anti 6629-1
2002
CD Anti 86629-2 / EAN 8714092662924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Misery Is The River Of The World
4:25
2.Everything Goes To Hell
3:46
3.Coney Island Baby
4:03
4.All The World Is Green
4:37
5.God's Away On Business
3:00
6.Another Man's Vine
2:28
7.Knife Chase
2:27
8.Lullaby
2:09
9.Starving In The Belly Of A Whale
3:42
10.The Part You Throw Away
4:22
11.Woe
1:20
12.Calliope
1:59
13.A Good Man Is Hard To Find
3:58
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

JulianThome
Member
*****
Einzigartig. Avant-Garde vom feinsten.

Wildwind
Member
*****
Wunderbare Scheibe. Waits ist einfach einzigartig.
03/11/2007 02:27
toolshed
Member
******
Es hat mich.
22/09/2007 10:41
remember
Member
***
Beginnt grauenvoll und endet auch so.
Dazwischen ist eine Ähnlichkeit vieler anderer Werke..
Laatst gewijzigd: 05/04/2011 21:27
30/01/2007 16:28
Homer Simpson
Member
******
Gefällt nicht jedem aber hat seine eigene Magie. Kritiker sagen es wäre eines seiner besten Alben. Aber was wissen die schon.

Man sollte es selber hören und auswerten
Laatst gewijzigd: 06/04/2007 14:26
22/05/2005 18:32
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?