ZOEK

Samson & Gert - Samson & Gert 5


Cover

Charts

Binnenkomst:01/07/1995 (Positie 8)
Laatste week notering:15/06/1996 (Positie 47)
Piekpositie:1 (6 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:189 (8867 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 51 / Weken: 12
be  Piek: 1 / Weken: 49 (Vl)

Album

Label:PHILIPS
Distributeur:POLYGRAM
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Forum Tip 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Patrick Bruel & Natasha St-Pier
On se retrouvera (S)

Francis Lalanne
On se retrouvera (S)

Tom Helsen
Airmiles (S)

Triggerfinger
Off The Rack (S)

Shapeshifted
Tonight (S)

0 vandaag, 3633704 totaal
50 laatste reviews

19 leden online: Corner, david06, dergel55, fabio, fkvdmark, heinbloed, Hijinx, Luud, remix1970, Ruud03, sanremo, sbmqi90, Schaes, ShadowViolin, TravD, Trekker, Voyager2, wschmusik, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Samson & Gert   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Samsonlied16/02/1991423
Samen delen24/10/1992382
De wereld is mooi!21/07/2001356
Oh la la la! (Samson & Gert en de 6 Teens)08/06/2002Tip: 5 
Jiepie-ja-hee14/06/2003Tip: 10 
Yankee doodle dandee15/07/2006179
Lieve Samson16/12/2006711
Naar zee07/07/2007189
Vrienden voor het leven08/03/2008Tip: 20 
Heet12/07/2008191
Droom06/11/2010115
Wij gaan vliegen29/06/2013Tip: 87 
Zwaaien19/07/2014Tip: 60 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samson & Gert 401/04/19952114
Samson & Gert 110/06/1995362
Samson & Gert 501/07/1995149
Samson & Gert 606/07/1996143
Samson & Gert 705/07/1997143
Samson & Gert 820/06/1998127
Samson & Gert 926/06/1999119
Samson & Gert 10 - Het beste uit 10 jaar Samson & Gert01/07/2000515
Samson & Gert 11 - De wereld is mooi!30/06/2001221
Samson & Gert 12 - Oh la la la!22/06/2002414
Samson & Gert 13 - Jiepie ja hee28/06/200358
Hotel op stelten29/03/2008123
20 jaar Samson & Gert27/11/20103257
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

MUSICBOJ
Member
*****
Prima kinderpop van de Vlaamse vrienden: "Samson & Gert" !! In 2006 stopte "Danny Verbiest" met de stem van "Samson" !! Die werd nadien vervangen door "Peter Thysen" en nadien door "Dirk Bosschaert" die dit tot op heden nog altijd doet !! Maar persoonlijk heb ik die stem nooit meer zo leuk gevonden !!! ☺
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?