Samson & Gert - Samson & Gert 5


Cover

Charts

Binnenkomst:01/07/1995 (Positie 8)
Laatste week notering:15/06/1996 (Positie 47)
Piekpositie:1 (6 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:194 (8867 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 51 / Weken: 12
be  Piek: 1 / Weken: 49 (Vl)

Album

Label:PHILIPS
Distributeur:POLYGRAM
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Millenium Top 100 van 2015
Stem voor de Forum Top 40!
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
Top aller tijden-Ultratop
Belgische artiesten in het buitenland
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
67 vandaag, 3728483 totaal
50 laatste reviews

25 leden online: ABBAsolut, auroreluna, Billiie, bluezombie, Bruce13b, DaveNT, ems-kopp, entorresokath, fabio, FranzPanzer, LIFTER500, louboutinsspike, music-for-all, musikmannen, nightwishfan, Ökkel, Rewer, rhayader, S:pko, thib97, thinker, thomy, tinabach, Windfee, zürifee

Privacy

Samson & Gert   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Samsonlied16/02/1991423
Samen delen24/10/1992382
De wereld is mooi!21/07/2001356
Oh la la la! (Samson & Gert en de 6 Teens)08/06/2002Tip: 5 
Jiepie-ja-hee14/06/2003Tip: 10 
Yankee doodle dandee15/07/2006179
Lieve Samson16/12/2006711
Naar zee07/07/2007189
Vrienden voor het leven08/03/2008Tip: 20 
Heet12/07/2008191
Droom06/11/2010115
Wij gaan vliegen29/06/2013Tip: 87 
Zwaaien19/07/2014Tip: 60 
Tingelingeling20/12/2014Tip: 59 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samson & Gert 401/04/19952114
Samson & Gert 110/06/1995362
Samson & Gert 501/07/1995149
Samson & Gert 606/07/1996143
Samson & Gert 705/07/1997143
Samson & Gert 820/06/1998127
Samson & Gert 926/06/1999119
Samson & Gert 10 - Het beste uit 10 jaar Samson & Gert01/07/2000515
Samson & Gert 11 - De wereld is mooi!30/06/2001221
Samson & Gert 12 - Oh la la la!22/06/2002414
Samson & Gert 13 - Jiepie ja hee28/06/200358
Hotel op stelten29/03/2008123
20 jaar Samson & Gert27/11/20103257
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

MUSICBOJ
Member
*****
Prima kinderpop van de Vlaamse vrienden: "Samson & Gert" !! In 2006 stopte "Danny Verbiest" met de stem van "Samson" !! Die werd nadien vervangen door "Peter Thysen" en nadien door "Dirk Bosschaert" die dit tot op heden nog altijd doet !! Maar persoonlijk heb ik die stem nooit meer zo leuk gevonden !!! ☺
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?