Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Agnes

Geboortedatum
Agnes Emilia Carlsson  06.03.1988

Links
OfficiŽle site
Interview with Agnes (2010, German)

5 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Right Here Right Now (My Heart Belongs To You)Columbia07/12/2005
StrandedColumbia22/03/2006
Kick Back RelaxAriola20/09/2006
ChampionAriola22/11/2006
On And OnRoxy2008
Release MeBIP09/03/2009
I Need You NowAll Around The World16/11/2009
Love Love LoveRoxy2009
Sometimes I ForgetBIP29/11/2010
One Last TimeBIP12/11/2012
Don't Go Breaking My HeartBIP21/10/2013
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
AgnesColumbia19/12/2005
StrongerAriola11/10/2006
Dance Love PopRoxy22/11/2008
VeritasKing Island Roxystars05/09/2012
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
CollectionKing Island Roxystars27/12/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.