Login
België (Vlaanderen)

Andrea Bocelli

Links
Officiële site

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Vivere (Andrea Bocelli feat. Gerardina Trovato)Polydor1994
Vivo per lei (Andrea Bocelli feat. Giorgia)Polydor1995
Time To Say Goodbye (Con te partirò) (Sarah Brightman & Andrea Bocelli)EastWest15/11/1996
Con te partiròPolydor1996
Per amorePolydor1996
Vivo per lei - Ich lebe für sie (Andrea Bocelli & Judy Weiss)Polydor24/03/1997
Vivo per lei - Je vis pour elle (Andrea Bocelli & Hélène Ségara)Polydor1997
Canto della terraInsieme / Polydor / Sugar22/03/1999
MelodrammaSugar / Polydor2001
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)Sugar03/02/2006
Nelle tue mani (Now We Are Free)Sugar21/09/2015
Perfect (Ed Sheeran / Andrea Bocelli)Atlantic15/12/2017
If OnlySugar / Decca15/06/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Il mare calmo della seraSugar / Polydor18/04/1994
BocelliSugar / Polydor24/02/1995
Viaggio italianoSugar / Polydor21/10/1996
Aria - The Opera AlbumPhilips24/03/1998
SognoPolydor19/03/1999
Arie SacrePhilips1999
VerdiPhilips11/09/2000
Cieli di ToscanaSugar / Polydor15/10/2001
SentimentoSugar / Philips2002
AndreaSugar29/10/2004
AmoreSugar24/02/2006
IncantoDecca24/10/2008
My ChristmasSugar20/11/2009
Carmen - Duets & Arias (Andrea Bocelli / Marina Domashenko / Eva Mei / Bryn Terfel)Sugar / Decca12/07/2010
PassioneSugar25/01/2013
PasiónSugar29/01/2013
AmorSugar10/07/2015
Mi NavidadSugar10/07/2015
The Complete Pop AlbumsSugar10/07/2015
Puccini - Turandot (Andrea Bocelli / Jennifer Wilson)Decca31/07/2015
CinemaSugar23/10/2015
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Vivere - Live In TuscanyUniversal01/02/2008
Concerto - One Night In Central ParkSugar11/11/2011
Love In PortofinoSugar21/10/2013
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Vivere - The Best OfUniversal19/10/2007
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Sogno / Cieli di Toscana / Tuscan SkiesSugar / Polydor30/10/2009
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
RomanzaSugar / Polydor24/03/1997
Sacred AriasDecca09/10/2003
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Concerto - One Night In Central ParkSugar11/11/2011
CinemaSugar22/04/2016
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.