Login
België (Vlaanderen)

Étienne Daho

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Il ne dira pasVirgin1981
Le grand sommeilVirgin1982
Week-end à RomeVirgin1984
Tombé pour la FranceVirgin1985
Épaule tattooVirgin1986
Duel au soleilVirgin1986
Bleu comme toiVirgin1988
Des heures hindouesVirgin1988
Caribbean SeaVirgin1989
Le grand sommeil (Live)Virgin1989
Stay With MeVirgin1989
SaudadeVirgin1991
Des attractions désastreVirgin1992
Comme un iglooVirgin26/01/1993
Mon manège à moiVirgin16/11/1993
Reserection EP (St. Etienne Daho)Virgin1995
Le premier jourVirgin20/03/1998
Comme un boomerang (Daho + Dani)Virgin26/11/2001
If (Daho / Gainsbourg)EMI30/03/2004
Be My Guest TonightCapitol08/2007
Le grand sommeil (Étienne Daho & Katerine)Capitol15/06/2009
Amoureux solitaires (remixé par The Subs)Radical Pop28/03/2011
Les chansons de l'innocencePolydor10/06/2013
La peau durePolydor09/09/2013
En surface (Étienne Daho avec Dominique A & Verity Susman)Polydor28/04/2014
Paris sens interditsParlophone06/11/2015
Les flocons de l'étéVirgin / Mercury01/09/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Pour nos vies martiennesVirgin1988
Paris ailleursVirgin09/12/1991
Corps et armesVirgin18/04/2000
RéévolutionVirgin03/11/2003
Sortir ce soirCapitol07/03/2005
L'invitationCapitol02/11/2007
Daho Pleyel ParisEMI05/06/2009
Le condamné à mort (Jeanne Moreau et Étienne Daho)Naïve12/11/2010
MythomaneEMI28/10/2011
Pop SatoriEMI28/10/2011
Les chansons de l'innocence retrouvéePolydor15/11/2013
BlitzVirgin / Mercury17/11/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
DiskönoirPolydor24/11/2014
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
SinglesVirgin09/11/1998
L'homme qui marcheParlophone06/11/2015
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Pop Satori / La notte, la notteEMI11/09/2009
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Monsieur DahoEMI28/10/2011
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Daho Pleyel Paris//
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?