Login
België (Vlaanderen)

Isabelle Boulay

Links
Officiële site

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Cœur combatV218/12/2000
Tout au bout de nos peines (Isabelle Boulay & Johnny Hallyday)Sidéral / V207/01/2005
Le patineurV201/03/2010
Fin octobre, début novembrePolydor19/09/2011
Jolie LouiseChic / V230/01/2012
Mille après milleChic / V207/05/2012
Il suffirait de presque rienChic / V214/04/2014
Un souvenirChic / Columbia13/01/2017
Mon amour (La supplique)Chic / Columbia20/03/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Fallait pasTrema1996
États d'amourSidéral16/02/1998
Mieux qu'ici-basSidéral / V228/08/2000
Tout un jourSidéral / V207/05/2004
De retour à la sourceChic27/04/2007
Nos lendemainsUniversal03/03/2008
Chansons pour les mois d'hiverChic / Polydor14/12/2009
Les grands espacesChic / V214/11/2011
Merci Serge ReggianiChic / Polydor19/05/2014
En véritéColumbia19/05/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Au moment d'être à vousSidéral / V223/09/2002
Du temps pour toiSidéral / V214/10/2005
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Master sérieChic / V203/08/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2cd originaux: Les grands espaces / Merci Serge ReggianiPolydor04/09/2015
Mieux qu'ici-bas / Merci Serge ReggianiSony18/08/2017
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?