Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Propaganda

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Dr. MabuseIsland26/03/1984
DuelIsland24/05/1985
p:MachineryIsland29/07/1985
Complete MachineryZTT1985
Heaven Give Me WordsVirgin1990
Only One WordVirgin1990
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
A Secret WishZTT / Island07/1985
1234Virgin14/05/1990
 

Discografie Albums - Mix

TitelLabelRelease
Wishful ThinkingIsland1985
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Outside WorldZTT08/07/2002
Noise And Girls Come Out To Play / A Compact Introduction To PropagandaUnion Square07/09/2012
The Best Of PropagandaUnion Square / ZTT20/09/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.