Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Script

Links
OfficiŽle site

13 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
We CryRCA16/05/2008
The Man Who Can't Be MovedRCA29/08/2008
BreakevenSony BMG12/12/2008
Before The WorstRCA25/05/2009
Talk You DownRCA29/12/2009
For The First TimeRCA19/07/2010
NothingRCA25/10/2010
Hall Of Fame (The Script feat. will.i.am)Phonogenic / Epic27/08/2012
Six Degrees Of SeparationPhonogenic / Epic03/12/2012
If You Could See Me NowPhonogenic / Epic18/03/2013
MillionairesPhonogenic / Epic08/07/2013
SuperheroesColumbia21/07/2014
No Good In GoodbyeColumbia17/11/2014
Man On A WireColumbia16/03/2015
RainColumbia14/07/2017
Arms OpenColumbia10/11/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The ScriptRCA05/09/2008
Science & FaithRCA24/09/2010
#3Phonogenic / Epic10/09/2012
No Sound Without SilenceColumbia12/09/2014
Freedom ChildColumbia01/09/2017
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Homecoming - Live At The Aviva Stadium DublinS.J.M.02/12/2011
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.