Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Visage

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Fade To GreyPolydor12/12/1980
VisagePolydor1980
Mind Of A ToyPolydor01/04/1981
We MovePolydor1981
The Damned Don't CryPolydor04/02/1982
Night TrainPolydor1982
Love GlovePolydor1984
Fade To Grey [Remix]Polydor16/08/1993
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
VisagePolydor10/11/1980
The AnvilPolydor1982
Beat BoyPolydor1984
Hearts And KnivesBlitz Club20/05/2013
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Fade To Grey - The Best Of VisagePolyGram18/01/1993
Master SeriesPolydor02/09/1997
The Damned Don't CrySpectrum23/10/2000
The Face - The Very Best OfPolydor05/03/2010
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.