Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

SOULWAX 22 DECEMBER IN DE ANTWERPSE LOTTO ARENA

Soulwax is volledig terug in 2017! Voor het eerst in 12 jaar was er in maart plots een nieuwe en uitstekende plaat van de broers Stephen en David Dewaele: 'From Deewee'. Opgenomen op ťťn dag en in ťťn take in hun Gentse Studio DEEWEE, loste de synthpopplaat moeiteloos alle verwachtingen in, met een entree meteen boven aan de Ultratop 200.

Deze zomer staat Soulwax op Rock Werchter, daarna gaat de ĎTransient Program For Drums and Machineryí tour verder met een allerlaatste halte dit jaar op vrijdag 22 december in Lotto Arena in Antwerpen.

De ĎTransient Program for Drums and Machineryí tour is een rondreizende microversie van de DEEWEE-opnamestudio. Alle apparatuur gaat mee: synthesizers, drummachines, instrumenten, mengpaneel, Ö …n 7 rasmuzikanten. Centraal op het podium staat de vaste kern van de groep: Stephen en David Dewaele, en Stefaan Van Leuven (bas & synths). De Belgische toppers worden omringd door drie drummers: Igor Cavalera (Sepultura, MIXHELL), Victoria Smith (Jamie T) en Blake Davies (Turbowolf). Het zevende bandlid is Laima Leyton (MIXHELL) op synths en backing vocals. De optelsom geeft een nieuwe definitie aan wat een live show anno 2017 is. Ook deze passage van de Dewaele-broers wordt er een voor de geschiedenisboeken!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?