Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

QUEENS OF THE STONE AGE 16 NOVEMBER IN HET SPORTPALEIS

En plots is daar... Queens Of The Stone Age! De legendarische rockgroep is helemaal terug, met een nieuwe plaat en heerlijk concertnieuws. QOTSA kondigt een nieuwe tournee aan, die door Noord-Amerika en Europa trekt. Er is een Belgische passage voorzien op donderdag 16 november in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf 22 juni om 10u.

'Villainsí. Zo zal de nieuwste plaat, die op 25 augustus in de rekken ligt, heten. ďDe titel is geen politieke verklaring. Het heeft niets te maken met Trump of van die shit. Het is gewoon 1) een fantastisch klinkend woord en 2) een reactie op de drie versies van elk scenario: jouw versie, de mijne en wat er effectief is gebeurd... Iedereen heeft iets of iemand nodig om tegenin te kunnen gaan, een Ďvillainí ofte Ďslechterikí. Zo is het altijd geweest. Het is sterker dan jezelf. Het enige wat je kan controleren is wanneer je het loslaat.Ē, aldus Joshua Homme. Geproduceerd door Mark Ronson, co-producet door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder, is ĎVillainsí het eerste volledige album van Queens Of The Stone Age sinds '...Like Clockwork', dat in juni 2013 de Ultratop 200 aanvoerde. Negen nagelnieuwe songs, waarvan eerste single ďThe Way You Used To DoĒ alvast een heerlijk voorsmaakje is.

Joshua Homme (zang, gitaar), Troy Van Leeuwen (gitaar, keys), Michael Shuman (basgitaar), Dean Fertita (keys, gitaar) en Jon Theodore (drum) kunnen niet wachten om opnieuw te touren. Met een onberispelijke live reputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits en fantastisch nieuw werk, trekt de band op donderdag 16 november naar het Antwerps Sportpaleis voor een avondje stevig rocken! Zorg dat je erbij bent!

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.