Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

LONDON GRAMMAR IN DE LOTTO ARENA 11 DECEMBER

Breekbare elektropop die je raakt tot in het diepste van je ziel. Op het kruispunt tussen Florence + The Machine, James Blake en The xx. De heerlijke sound van London Grammar is zonder twijfel begeesterend te noemen en wist in geen tijd harten te veroveren over de hele wereld.

Het Londense trio brak door in 2013 met debuutplaat ĎIf You Waití. Het album kampeerde maandenlang in de hoogste regionen van de Ultratop, met uiteindelijk maar liefst 143 weken notering, en werd in BelgiŽ bekroond met dubbel platina. Na jaren van intensief toeren en schrijven is opvolger ĎTruth Is A Beautiful Thingí klaar! Ook hier klinkt Hannah Reids stem als die van een nachtegaal en is de melancholie nooit veraf. London Grammar heeft voor de nieuwe plaat alle registers open getrokken. Ze werkten samen met een resem prestigieuze producers, waaronder Grammy- en Oscar-winnaar Paul Epworth (Florence + The Machine, Adele). Elk nummer is een parel geworden, getuige eerste singles 'Big Picture' en het magistrale 'Oh Woman Oh Man'.

Na eerder al een onvergetelijke passage op Rock Werchter en een compleet uitverkocht Vorst Nationaal, zakken Hannah Reid, Dan Rothman en Dominic Major ook dit jaar af naar ons landje. In de zomer op de main stage van Pukkelpop, in het najaar in de Antwerpse Lotto Arena! Laat je beroeren door de kristalheldere stem van Reid en zwijmel weg op de dromerige melodieŽn van London Grammar op maandag 11 december.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.