Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE IN DECEMBER 4X IN HET SPORTPALEIS!

Wie Dimitri Vegas & Like Mike aan het werk wil zien dit najaar in eigen land,kan binnenkort tickets kopen voor een van hun vier Sportpaleisconcerten op 15,16, 22 en 23 december 2017. Snel zijn is de boodschap, want de vorigeconcertreeks Ė 80.000 tickets Ė waren in een mum van tijd helemaal uitverkocht! 

Vier avonden lang zetten Dimitri Vegas& Like Mike het Antwerps Sportpaleis in vuur en vlam. Vijf jaar op rij zetten de broers de kerstvakantie in met een stevig feestje. De afgelopen vier jaar speelden ze maar liefst 11 shows, goed voor 215.000 tickets. In 2016 brachten ze onder meer een retro dj-set met vinyl in een zwevende dj-booth meters hoog boven het publiek. De hele zaal werd ingekleed met een indrukwekkende LED-muur van 1.200 vierkante meter en niet minder dan 910 flessen CO2 werden erdoor gejaagd. Cijfers en beelden om van te duizelen.

 

Tussen de dj-sets door, is er ook tijd voor nieuwe muziek. Er staan enkele internationale samenwerkingen op de agenda: Coldplay en The Chainsmokers vroegen hen om hun nummer ĎSomething Just Like Thisí te remixen en de volgende single, die binnenkort uitkomt, is een collab met David Guetta. In het verleden werkten de twee al samen met supersterren als Jennifer Lopez, Pitbull, Snoop Dogg en Sean Paul. In mei kwam hun remix uit van het bekende 'He's a Pirate' van filmcomponist Hans Zimmer, die meedraaide in onze Ultratop 50. Het nummer is tevens ook te horen als bonustrack van de nieuwe film 'Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge'.  

 

Met meer dan 60 miljoen streams op Spotify, shows in de Verenigde Staten Ė van New York over Las Vegas en Miami, en de International Dance Music Award voor beste Europese djís op zak staat het buiten kijf dat ook deze shows spektakel beloven.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?