Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

< popnieuws

NIALL HORAN IN VORST NATIONAAL OP 30/04/2018

Niall Horan, die als lid van het globale muziekfenomeen One Direction meer dan 70 miljoen platen verkocht, gaat solo en releast op 20 oktober zijn eerste eigen plaat ĎFlickerí. Kondigde hij eerder al de hoes van het album en gloednieuwe single 'Too Much To Ask' aan, dan volgt vandaag het fantastische nieuws dat hij onder de vlag van de Flicker World Tour 2018 doorheen Europa trekt volgend jaar. Kersvers talent Julia Michaels gaat als special guest mee op tour.

Single 'Too Much To Ask', die zijn derde Ultratop 50-hit op rij werd, schreef Niall vorig jaar samen met trouwe compagnon Jamie Scott en werd geproducet door Greg Kurstin, die ook de producer was van zijn eerste single 'This Town'. Zijn nieuwe ďToo Much To AskĒ is de opvolger van de enorm succesvolle tweede single 'Slow Hands', die in BelgiŽ goud behaalde en maar liefst 18 weken lang in de Ultratop 50 meedraaide.
Niall Horan trapt zijn Europese tour in 2018 af in zijn thuisland Ierland met een show in Dublin op 12 maart. Vervolgens trekt hij naar legendarische zalen als o.a. O2 Academy Brixton in London (22 maart), Vorst Nationaal in Brussel (30 april) en Mediolanum Forum in Milaan (7 mei), en beŽindigt de tour in Coliseu in Lissabon op 12 mei. Alle tourdata vind je hier terug.

Niall Horan kan je live aan het werk zien in Brussel op 30 april in Vorst Nationaal. Tickets voor de Europese data van zijn Flicker World Tour 2018 ťn uiteraard de Belgische show gaan vrijdag 13 oktober om 9u in verkoop.

BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.