Login
België (Vlaanderen)

< popnieuws

SHANIA TWAIN STAAT IN SPORTPALEIS OP 10/10/2018

Nadat ze afgelopen zomer terugkeerde naar de UK met een oogstrelende show op ‘Radio 2 Live’ in Hyde Park en na de release van haar nieuw album ‘NOW’, kondigt meervoudig platina en veelvoudig award-winnares Shania Twain 9 nieuwe shows aan voor haar Europese tournee in het najaar van 2018.

Met de release van haar veelbesproken album ‘NOW’ en na een carričre van meer dan 3 decennia klonk Shania Twain nog nooit zo goed. Met singles als 'Swingin’ With My Eyes Closed' en meezinger 'Life’s About To Get Good' neemt Shania Twain voor het eerst de rol van songwriter en coproducer op zich. De queen of country pop is helemaal klaar om terug op tournee te gaan. “It’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!" waarmee ze duidt op het feit dat dit haar eerste Europese tournee is sinds de immense ‘Up!’ Tour in 2004.

Met 90 miljoen verkochte albums wereldwijd blijft Shania de bestverkopende vrouwelijke countryartiest aller tijden. Shania’s oeuvre omvat haar platina debuutalbum ‘Shania Twain’ (1993), het GRAMMY Award en dubbel diamant winnende ‘The Woman In Me’ (1995) en natuurlijk ‘Come On Over’, het bestverkochte album in de geschiedenis van Soundscan, gerekend over alle genres en het best verkochte countryalbum aller tijden met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album ‘UP!’, werd Shania’s derde diamant winnende album. Ook Vlaanderen ging volledig voor de bijl; zo stond het album in 1999 maar liefst 13 weken boven aan de Ultratop, na Adeles '21' het langst ooit voor een zangeres!

Shania schreef monsterhits waaronder 'That Don’t Impress Me Much', 'You’re Still The One' en 'Man! I Feel Like A Woman!'. Haar invloed in het genre is ongezien. De Canadese is tot op heden dan ook de enige vrouwelijke artiest die de ‘CMT’s Artist of a Lifetime Award’ mocht ontvangen. Verder kreeg ze ook de Icon Award op de ‘Billboard’s Women in Music ceremony’.

Shania Twain komt op woensdag 10 oktober 2018 naar het Antwerpse Sportpaleis voor een show vol hits én nieuwe nummers.

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geďnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.