Login
België (Vlaanderen)

AMADOU & MARIAM

0 Fans
Word fan

Links
Offizielle Seite  http://www.amadou-mariam.com


DISCOGRAFIE AMADOU & MARIAM

Discografie Singles

TitelLabelRelease
La réalitéAll Other22/04/2005
Zeit, dass sich was dreht (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)Columbia19/05/2006
MasiteladiBecause18/05/2009
Patience (Nas & Damian Marley feat. Amadou & Mariam)Def Jam14/03/2011
Oh Amadou (Amadou & Mariam feat. Bertrand Cantat)Because30/01/2012
Wily Kataso (Amadou & Mariam feat. Tunde e Kyp of TV On The Radio)Because16/04/2012
Je suis chez moi (African Remix) (Black M feat. Amadou & Mariam et Manu Dibango)Wati B / Jive16/09/2016
Bofou SafouBecause14/04/2017
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Sou ni tiléEmArcy11/05/1998
Tje ni MoussoPolydor24/01/2000
Dimanche à BamakoAll Other / Radio Bemba18/03/2005
Je pense à toiDecca23/03/2005
Welcome To MaliBecause21/11/2008
Magic CoupleWrasse26/06/2009
FolilaBecause30/03/2012
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Sou ni tilé + Tje ni MoussoUniversal Classics & Jazz19/07/2010
 

Amadou & Mariam IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Sabali08/11/2008401
Bofou Safou13/05/2017Tip 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
Dimanche à Bamako23/04/2005708
Welcome To Mali06/12/2008832
Folila07/04/2012894

Nummers van Amadou & Mariam

Sorteren per: Titel | Jaar
À chacun son problème
A Radio Mogo
Africa
Africa mon Afrique (Amadou & Mariam feat. Bertrand Cantat)
All I Believe In (The Magic Numbers and Amadou & Mariam)
Another Way (Amadou & Mariam feat. Bertrand Cantat)
Artistiya
Baara
Bagnale (Amadou & Mariam feat. Abdallah Oumbadougou)
Bali maou
Bantu (The Very Best feat. Amadou & Mariam, Baaba Maal and Jose Hendrix)
Batoma
Beaux dimanches
Beki lalan
Beki miri
Be's mi lah
Bimogo
Bofou Safou
Bozos
Camions sauvages
Ce n'est pas bon
Celebrate The Day (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)
C'est comme ça
C'est la vie
C'est pas facile pour les aigles (Amadou & Mariam feat. Ebony Bones)
Chantez chantez
Chérie
Combattants
Compagnon de la vie
Coulibaly
Dans ce monde trouble
Djama
Djandjola
Djanfa
Djanieba
Djuru
Dogons
Dougou Badia (Amadou & Mariam feat. Santigold)
Dounia
Fantani
Gnidjougouya
I Will Follow You (nia na fin)
Je pense à toi
Je suis chez moi (African Remix) (Black M feat. Amadou & Mariam et Manu Dibango)
Je te kiffe
Ko be na touma do
La bella vita (Jovanotti con Amadou & Mariam)
La fête au village
La paix
La réalité
La triste réalité (Amadou & Mariam feat. Jacky et Mokobé)
Laban
L'âme au Mali (M, Toumani Diabaté & Sidiki Diabaté feat. Amadou et Mariam & Jain)
L'homme qui a peur (Guizmo feat. Amadou & Mariam)
M' bifé
M' bifé balafon
M' bifé blues
Magossa
Masiteladi
Metemya (Amadou & Mariam feat. Jake Shears of Scissor Sisters)
Mianga titi
Mogo (Amadou & Mariam feat. Bertrand Cantat)
Mon amour, ma chérie
Mouna
Nangaraba
Nebe miri (Amadou & Mariam feat. Theophilus London)
Oh Amadou (Amadou & Mariam feat. Bertrand Cantat)
On a besoin de toi (Soprano feat. Amadou et Mariam)
On se donne la main
Patience (Nas & Damian Marley feat. Amadou & Mariam)
Pauvre type
Politic Amagni
Sabali
Sans toi
Sekebe
Senamou (C'est l'amour) (Angélique Kidjo feat. Amadou & Mariam)
Sénégal Fast Food (Amadou & Mariam feat. Manu Chao)
Si ni kan
Si ni Keneya
Taxi Bamako
Teree la sebin
Toubala kono
Unissons-nous
Wari (Amadou & Mariam feat. Amp Fiddler)
Welcome To Mali
Wily Kataso (Amadou & Mariam feat. Tunde e Kyp of TV On The Radio)
Wily Kataso
Zeit, dass sich was dreht (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)

Albums van Amadou & Mariam

Dimanche à Bamako
Folila
Je pense à toi
Magic Couple
Sou ni tilé
Sou ni tilé + Tje ni Mousso
Tje ni Mousso
Welcome To Mali

De best beoordeelde nummers van Amadou & Mariam

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Sénégal Fast Food (Amadou & Mariam feat. Manu Chao)94.44
Celebrate The Day (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)104.2
Patience (Nas & Damian Marley feat. Amadou & Mariam)64.17
Sabali203.8
La réalité183.72
Zeit, dass sich was dreht (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)1613.55

De bekendste platen van Amadou & Mariam

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Zeit, dass sich was dreht (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)1613.55
Sabali203.8
La réalité183.72
Celebrate The Day (Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam)104.2
Sénégal Fast Food (Amadou & Mariam feat. Manu Chao)94.44
Patience (Nas & Damian Marley feat. Amadou & Mariam)64.17

België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?