ZOEK

SIGUR RÓS

5 Fans
Toon fans

Word fan

Links
Offizielle Seite  http://www.sigur-ros.co.uk

Componisten, tekstschrijvers en producers
Sigur Rós, Alan Moulder, Jón Þór Birgisson, Orri Páll Dýrason, Georg Hólm

DISCOGRAFIE SIGUR RÓS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI12/07/2004
HoppípollaEMI09/12/2005
VarúðParlophone21/05/2012
 
Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágætis byrjunXL04/09/2000
()XL27/01/2003
Takk...EMI11/09/2005
Hvarf / HeimEMI02/11/2007
Með suð í eyrum við spilum endalaustEMI20/06/2008
InniKrunk04/11/2011
ValtariParlophone25/05/2012
KveikurXL14/06/2013
Ba Ba Ti Ki Di Do EP//
 
Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaustParlophone29/08/2014
 
Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Valtari Film ExperimentParlophone15/02/2013
 

Sigur Rós IN ULTRATOP VLAANDEREN

Singles

TitelBinnenkomstPiekWeken
Gobbledigook26/07/2008Tip: 19 
Við spilum endalaust16/08/2008Tip: 4 
Inní mér syngur vitleysingur01/11/2008Tip: 16 
Varúð02/06/2012Tip: 82 
Ísjaki06/07/2013Tip: 36 
 
Albums

TitelBinnenkomstPiekWeken
()09/11/2002333
Takk...17/09/2005818
Hvarf / Heim10/11/20071813
Með suð í eyrum við spilum endalaust28/06/2008434
Inni12/11/20112410
Valtari02/06/2012428
Kveikur22/06/2013822

Nummers van Sigur Rós

Sorteren per: Titel | Jaar
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágætis byrjun
All Alright
Andvari
Ára bátur
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláþráður
Brennisteinn
Cold
Dauðalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góðan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartað hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörð
Í gær
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágætis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit að lífi
Lúppulagið
Með blóðnasir
Með suð í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Njósnavélin
Ný batterí
Nyja lagid
Olsen Olsen
Oogun
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sæglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Starálfur
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guðs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauðalagið)
Untitled #8 (Popplagið)
Valtari
Var
Varðeldur
Varúð
Veröld ný og óð
Við spilum endalaust
Viðrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborð

Albums van Sigur Rós

()
Ágætis byrjun
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Með suð í eyrum við spilum endalaust
Takk...
Valtari
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaust
Von

DVDs van Sigur Rós

Heima
Valtari Film Experiment

De best beoordeelde nummers van Sigur Rós

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Svefn-G-Englar235.35
Untitled #8 (Popplagið)185.33
Festival185.33
Untitled #6 (E-Bow)155.33
Starálfur315.32
Sæglópur285.29
Untitled #3 (Samskeyti)125.25
Untitled #1 (Vaka)295.24
Ára bátur185.22
Untitled #2 (Fyrsta)95.22

De bekendste platen van Sigur Rós

Alle nummers met minstens 5 reviews worden meegeteld in deze charts.
TitelReviewsGemiddelde
Hoppípolla405.03
Starálfur315.32
Gobbledigook304.5
Untitled #1 (Vaka)295.24
Sæglópur285.29
Inní mér syngur vitleysingur264.85
Glósóli255.08
Svefn-G-Englar235.35
Viðrar vel til loftárása205.2
Untitled #8 (Popplagið)185.33

Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?