Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - Wake Up

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Alex Trimble
Kevin Baird
Sam Halliday
Producer:Jacknife Lee
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:45BeaconKitsunť / Cooperative
CDA046
Album
CD
31/08/2012
3:45Beacon [Deluxe Edition]Kitsunť
CDA046D
Album
CD
31/08/2012

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

bluezombie
Member
****
Quite good.

irelander
Member
****
I like this sound, coolness.

Miraculi
Member
****
WAKE UP klingt dann auch mal wieder etwas mehr frischer wie die beiden Songs vorher - ich darf es aber nicht immer mit "Something Good Can Work" vergleichen - tut ich aber - und deshalb nur eine 4.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?