Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Coone - Dedication

Cover Coone - Dedication
Digital
Toff - (be)

Nummer

Jaar:2012
Label:TOFF
Distributeur:NEWS
Muziek/Tekst:Koen Bauweraerts
Producer:Koen Bauweraerts
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:15/09/2012 / Piek: 83 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 83 (V)

Tracks

03/09/2012
Promo - Digital Toff - [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dedication (Radio Edit)
  4:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:16Dedication [Promo]Toff
-
Single
Digital
03/09/2012

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.33 (Reviews: 3)

MUSICBOJ
Member
**
Een goeie song in zijn genre, maar eerlijk gezegd kan dat genre mij maar matig aanspreken, vandaar amper 2 sterren!! ☺

Der_Nagel
Member
***
Belgische Hardstyle-Liebhaber kommen hier ins Schwärmen, 3*…

gherkin
Member
**
Geen hoogvlieger.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?