ZOEK

Band Of Horses - Slow Cruel Hands Of Time

Charts

Ultratip:08/12/2012 / Piek: 68 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 68 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (5)
Meerdere accounts
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Keith Canvas
Is This What You Mean (S)

Bebu Silvetti
Spring Rain (S)

Kate Ryan
Not Alone (S)

Afrojack & Martin Garrix
Turn Up The Speakers (S)

Maroon 5
Animals (S)

36 vandaag, 3599734 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: 392414, Chartsfohlen, Dancefloor-Chunk, DJ Axel, dxbruelhart, eccentric4ever, ems-kopp, Fabio (auch Fabi GaGa), Fritz260449, geophile, HeNK!, Kirin, Kiwii, klamar, martiningram, Mataboe, musicfan, Oekkel, remember, rhayader, sbmqi90, Schiriki, Smudy, Snoopy, sophieellisbextor, southpaw, thib97, thw30, Tommy1958, VeronikaEva, vixke111

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/10/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012
3:50Slow Cruel Hands Of Time [Promo]Columbia
-
Single
Digital
29/10/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für dieses Gitarrenstück der Amerikaner…

gherkin
Member
*****
Leuk werk van deze paarden.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?