ZOEK

Band Of Horses - Slow Cruel Hands Of Time

Charts

Ultratip:08/12/2012 / Piek: 68 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 68 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Slow Cruel Hands of Time - Mirage Rock
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
T3 (2)
Belgische artiesten in het buitenland
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jada Borsato
Als jij maar van me houdt (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

Basto
Keep On Rocking (S)

Rita Ora
I Will Never Let You Down (S)

Alicia Keys feat. Kendrick Lamar
It's On Again (S)

28 vandaag, 3497797 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: !Xabbu, 392414, Alxx, Anonymicus, biebsieke, cameronbray, Captain_Oaks, Der Maddox, Fritzef, Fuchs im Wald, Goldplayer, Hzi, MasterG, micravita, musikmannen, nirvanamusic87, Pacadi, peter_ceterafan, Rewer, Richard (NL), sbmqi90, ShadowViolin, Skay, Snoopy, sophieellisbextor, southpaw, staetz, Thomas Hoffmann, UltimateLMFAOFan, Widmann1, Windfee, zofboy

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/10/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1. Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012
3:50Slow Cruel Hands Of Time [Promo]Columbia
-
Single
Digital
29/10/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für dieses Gitarrenstück der Amerikaner…

gherkin
Member
*****
Leuk werk van deze paarden.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?