ZOEK

Band Of Horses - Slow Cruel Hands Of Time

Charts

Ultratip:08/12/2012 / Piek: 68 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 68 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Utop50 - 2014!
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Amanda Lear
Miroir (S)

Amanda Lear
Intellectually (S)

Amanda Lear
Lili Marleen (S)

Amanda Lear
Forget It (S)

André Hazes
Waarom (S)

64 vandaag, 3577449 totaal
50 laatste reviews

29 leden online: !Xabbu, Ale Dynasty, atis, bluezombie, Dariusz 66, DaveNT, dek, FranzPanzer, harleyrules170, Hijinx, jaccok, musicfan, oesi55, popmusicity, Reto, sanremo, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, Starmania, surfer57, survivorfan989, Trekker, Trille, ultrat0p, ultratop, Voyager2, Willy van Loo

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/10/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012
3:50Slow Cruel Hands Of Time [Promo]Columbia
-
Single
Digital
29/10/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für dieses Gitarrenstück der Amerikaner…

gherkin
Member
*****
Leuk werk van deze paarden.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?