ZOEK

Band Of Horses - Slow Cruel Hands Of Time

Charts

Ultratip:08/12/2012 / Piek: 68 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 68 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

29/10/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012
3:50Slow Cruel Hands Of Time [Promo]Columbia
-
Single
Digital
29/10/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für dieses Gitarrenstück der Amerikaner…

gherkin
Member
*****
Leuk werk van deze paarden.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?