Band Of Horses - Slow Cruel Hands Of Time

Charts

Ultratip:08/12/2012 / Piek: 68 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 68 (Vl)

Nummer

Jaar:2012
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Benjamin Bridwell
Producer:Glyn Johns
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

07/03/2015
Zet "Fifty Shades of Grey" het selecte lijstje soundtrack-nummer 1's verder?
>>>
06/03/2015
Win de dubbele verzamelaar "De Maxx Long Player 33 - Female Voices Edition"! >>>
06/03/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "The Sound of Belgium 2"! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Belgische Albums in de Ultratop 2015
The Voice Kids
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
1 vandaag, 3733755 totaal
50 laatste reviews

24 leden online: !Xabbu, artistry, Chartsfohlen, chri8topher, DaveNT, Der_Nagel, dj-chris, Effluvium1, foruminator, hesterjillian, kiengroep@telenet.be, martiningram, mhuegli, Ökkel, Oldpretty, remember, rhayader, rinleybrennan, royallevents.be, sirius1212, Steffen Hung, Trekker, Zacco333, zürifee

Privacy

Tracks

29/10/2012
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Slow Cruel Hands Of Time
  3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50Mirage RockColumbia
88725469052
Album
CD
14/09/2012
3:50Slow Cruel Hands Of Time [Promo]Columbia
-
Single
Digital
29/10/2012

Band Of Horses   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dilly05/03/2011Tip: 43 
Knock Knock13/10/2012Tip: 73 
Slow Cruel Hands Of Time08/12/2012Tip: 68 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Infinite Arms22/05/20102912
Mirage Rock22/09/2012279
Acoustic At The Ryman15/02/2014525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Der_Nagel
Member
****
Knapp aufgerundete 3.5 für dieses Gitarrenstück der Amerikaner…

gherkin
Member
*****
Leuk werk van deze paarden.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?