Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Twenty One Pilots - Holding On To You

Cover Twenty One Pilots - Holding On To You
Cover

Nummer

Jaar:2012
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Tyler Joseph
Maurice Gleaton
Charles Hammond
Deangelo Hunt
Bernard Leverette
Gerald Tiller
Jamall Willingham
Robert Hill [III]
Producer:Greg Wells
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:03/08/2013 / Piek: 77 / Weken: 4
In de landen:
be  Tip: 77 (V)

Tracks

08/07/2013
Promo - CD-Single Fueled By Ramen / Atlantic - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Holding On To You
  3:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:23VesselFueled By Ramen / Atlantic
7567-87627-5
Album
CD
11/01/2013
3:21Holding On To You [Promo]Fueled By Ramen / Atlantic
-
Single
CD-Single
08/07/2013
4:23Vessel [Bonus Tracks Edition]Fueled By Ramen / Atlantic
075678683770
Album
CD
02/09/2013

Twenty One Pilots   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Holding On To You03/08/2013Tip: 77 
Stressed Out13/02/2016320
Ride25/06/2016159
Heathens02/07/2016Tip: 1 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blurryface23/05/20151745
Vessel26/03/20169512
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1 (Reviews: 10)

remember
Member
**
Nervt!
Was machten sie da? Eminem? Limp Bizkit? Kinder-Rap?

rotrigodelafuente
Member
****
gefällt mir eigentlich auch sehr gut. finde die jungs haben tatsächlich ihren eigenen stil und heben sich damit etwas von der masse ab. was mich hier allerdings stört, ist dass der erfolgsproduzent greg wells dahintersteckt

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...

gherkin
Member
****
Zij houden er wellicht geen hit aan over, maar ik word er nog wel redelijk goed gezind van en dat is ook iets waard.

Supersok
Member
****
Best een leuk plaatje! maar is het genoeg voor de hitlijsten? ben bang van niet.

HeadInAMuse
Member
****
Good until it decides to reference some silly old song from a while back as some kind of irony

Der_Nagel
Member
****
amerikanisches Duo, das in seinen Stücken auf Rap, Pop und Rock zurückgreift, knapp aufgerundete 3.5…

Tennis
Member
*****
This is pretty cool. The transitions from rap/rock to pop on the bridge is nice.

zxcvcxz
Member
*****
Sounds unique, which I like. Decent track.
28/11 edit 4>5, this stands out from the other tracks out there.
Laatst gewijzigd: 27/11/2012 15:40
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?