ZOEK

Foals - My Number


Cover

Charts

Binnenkomst:30/03/2013 (Positie 45)
Laatste week notering:30/03/2013 (Positie 45)
Piekpositie:45 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13188 (6 Punten)
Ultratip:26/01/2013 / Piek: 2 / Weken: 9
In de landen:
fr  Piek: 38 / Weken: 20
nl  Piek: 83 / Weken: 2
be  Piek: 45 / Weken: 1 (Vl)
  Tip: 35 (Wa)

Nummer

Jaar:2013
Label:TRANSGRESSIVE
Distributeur:WARNER
Muziek/Tekst:Foals
Producer:Flood
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/09/2014
Win de dubbelaar "Herinneringen aan Vlaanderen - Het beste van Nick & Simon"
>>>
19/09/2014
Win het album "Where Neon Goes to Die" van Magnus >>>
20/09/2014
Blijven Hozier en Magnus bovenaan geparkeerd? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Het Grote Lady Gaga Topic V
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Clouseau
Hij ziet je niet (zoals ik je zie) (S)

Clouseau
Kom maar op (S)

Willy Sommers
Wie wil met me meegaan (S)

Lenny Kravitz
Strut (A)

Willy Sommers
Alleen op de wereld (S)

70 vandaag, 3615486 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: !Xabbu, 392414, ABBAsolut, airmeki2, andi11, BjŲrn74, dhauskins, ems-kopp, Evoke, fkvdmark, Fuchs im Wald, karlheinzkogler, klamar, musicfan, nirvanamusic87, oldiefan1, PaardVanParijs, pepere, Phil, Sara92, sbmqi90, Snoopy, southpaw, staetz, Steffen Hung, thib97, UltimateLMFAOFan, Werner, Widmann1, Windfee, XpinkprincessX

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

07/01/2013
Promo - CD-Single Warner Bros. / Transgressive - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Number
  3:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53My Number [Promo]Warner Bros. / Transgressive
-
Single
CD-Single
07/01/2013
3:40Warner Music Benelux - Compilation 2013 [Promo]Warner
-
Compilatie
CD
01/02/2013
4:00Holy FireWarner Bros. / Transgressive
2564653582
Album
CD
08/02/2013
3:56FM4 Soundselection: 28Sony
88765440472
Compilatie
CD
24/05/2013
4:00La playlist Pop Music - Virgin RadioWEA
505310576542
Compilatie
CD
31/05/2013
»» alles tonen

Foals   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Number30/03/2013451
Bad Habit10/08/2013Tip: 89 
Out Of The Woods02/11/2013Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Life Forever29/05/2010831
Holy Fire16/02/20132525
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28 (Reviews: 29)

BeansterBarnes
Member
******
Peaked at #99 in Australia, 2013.

Topped my personal chart for 3 weeks.

Came in at #9 on my TOP 200 OF 2013.

MUSICBOJ
Member
****
Ook voor mij een méér dan prima nummerke van deze "Foals" !!! Onterecht vééls te hard geflopt in de Vlaamse charts !!! Van mij alsnog vet 4 sterren, leunt zelfs dicht tegen de 5 sterren aan !!! ☺

yodance
Member
***
3++

KingBandicoot
Member
*****
Quite catchy indeed.

EDIT: Grew on me by a fair bit in the end.

4* -> 4.75*.
Laatst gewijzigd: 19/02/2014 11:24

lumlucky
Member
****
knapp passabel...

Chlemi
Member
**

LLonden
Member
******
Top plaat.

kravitz182
Member
******
Top Foals Song!

bluezombie
Member
****
Quite catchy.

MŁmmelgreis
Member
*****
Hübscher Groove mal wieder. Sowas mag ich.

irelander
Member
****
It's just the riff for me. It makes it fairly catchy but not much more. It's fine but they have far better. 3.5
Laatst gewijzigd: 03/08/2013 13:08

Chartsfohlen
Member
****
Also ich find das ganz okay. Miese Anspielungen auf meinen Namen bitte ich zu unterlassen. Danke. :P

Smudy
Member
***
Meh, finds recht monoton. Gute 3*

gerry1982
Member
*****
Zeer leuk nummer!

Ottifant
Member
***
nobler Alternative

80sMan
Member
*****
Sind die 80s wieder mal zurück? Kommt "The Fixx" oder "Naked Eyes" ziemlich nahe. Endlich wieder MUSIK.

naamloos
Member
***
Onderscheidend nummer maar ik vrees dat het geen grote hit gaat worden.

RV
Member
****
Inderdaad een verfrissend plaatje, maar het wordt naar het einde toe toch een beetje eentonig en vervelend en dat vind ik best wel jammer. Vandaar toch een sterretje minder, maar wel een goede voldoende!

Kamala
Member
*****
...leichter, beschwingter Indie der mich erfreut...

DeejayDave
Member
****
Fraai plaatje wat toch zeker een plaats bij de bovenste dertig verdient.

Supersok
Member
*****
mij eerste reactie was:'wat een raar nummer'. Maar als je even verder luistert dan is dit toch een opvallend vernieuwend en leuk nummer! Mag van mij best een dikke hit gaan worden! Leuk, leuk leuk!
Laatst gewijzigd: 03/02/2013 21:53

Snormobiel Beusichem
Member
*****
▒ Prima nummerke uit ½ januari 2013 van "Foals", een vijfkoppige indierockband uit Oxford, Engeland, o.a. terug te vinden op hun nieuwe album: "Holy Fire", dat volgende week officieel uitkomt !!! Ook ik rond af naar ↑: 5 sterren ☺!!!

KitchenTel
Member
*****
Entêtant dès la première écoute, bon single de retour.
Laatst gewijzigd: 22/03/2013 21:09

gherkin
Member
*****
Ook een prima plaatje dat gerust iets mag presteren wat mij betreft.

Der_Nagel
Member
****
Zweite Single der Briten aus dem kommenden 2013er Album Holy Fire, für eine unbeschwerte Zeit im Indie-Club, 4*…

Chris A
Member
***
Pretty cool song.

Hijinx
Member
****
I prefer Foals' more ambitious tracks so "Inhaler" wins out in comparison. Still, this is pretty catchy.

Miraculi
Member
****
Weniger akademisch wie INHALER - hier doch ziemlich verspielt mit knusprigen Gitarrenparts ... happy to be second reviewer ... seh aber besser aus, als der erste ;-)

zxcvcxz
Member
****
This is a nice track, happy to be first reviewer! :P
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?