ZOEK

The National - Don't Swallow The Cap

Charts

Airplay:01/06/2013 / Piek: 28 / Weken: 1
Ultratip:25/05/2013 / Piek: 7 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2013
Label:4AD
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:The National
Carin Besser
Producer:Aaron Dessner
Bryce Dessner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "De Afrekening 57"
>>>
19/12/2014
Win de verzamelaar "Gunther D - Klappers van het jaar" >>>
20/12/2014
Duwt Lost Frequencies de concurrentie nog steeds van zich af? >>>

FORUM
RIP Walter De Buck
Stem voor de Utop50 - 2014!
Mijn Eigen 500 Tijdloze
Thistle List (voor wie eens iets and...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
174 vandaag, 3677901 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: Albert-J, Cel the girl, chri8topher, Chris A, Darktownjunkie, diniz a., DoctorSte, Eadwig, Fritz260449, gate4free, harleyrules170, Heinzer, irelander, klamar, kosa, Loessjeee, louboutinsspike, missmoneypenny, Oiseau, Richard (NL), rinleybrennan, S:pko, sbmqi90, Snoopy, sophieellisbextor, Steffen Hung, Trille, uwe-musicman, Werner, zürifee

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

13/05/2013
Promo - CD-Single 4AD / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Swallow The Cap
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Don't Swallow The Cap [Promo]4AD / V2
-
Single
CD-Single
13/05/2013
4:45Trouble Will Find Me4AD
CAD3315CD
Album
CD
17/05/2013
4:43De Afrekening 55Universal
534.505-6
Compilatie
CD
04/10/2013
4:43Pure FM volume 4 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5344385
Compilatie
CD
28/10/2013

The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010387
Trouble Will Find Me25/05/2013283
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

Hijinx
Member
*****
I just love the title of the song because it sounds like it could be a Super Mario 64 mission, or at least it has the right sentence structure and key words; really I can't imagine the context of such a thing. I still like that though.

I think that the title shenanigans have helped make the song stand out for me too, the outro when they go borderline post-punk is kind of awesome too. 4.6

bluezombie
Member
******
Extremely cool and very enjoyable with an excellent chorus.

MUSICBOJ
Member
***
Géén verkeerde single van de indierockband "The National", maar ik kom persoonlijk toch héél wat te kort voor de 4de ster, hoor!! Een beetje té langdradig en op 't einde komt het nogal zagerig over!! Vandaar 3 sterren!! ☺

fabio
Member
****
gut

Der_Nagel
Member
****
Stück, zu welchem die Gäste an der Indie-Party das Tanzbein schwingen können – 3.75…

BeansterBarnes
Member
***
Average track.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Verrassende mooie vier sterren plaat van de indierock formatie uit New York: "The National", ½ mei 2013 !!! Vanzelfsprekend ook te vinden op hun nieuwe studioalbum "Trouble Will Find Me" ☺!!!

gherkin
Member
******
Alweer een steengoed nummer.

Miraculi
Member
****
Nach DEMONS ein weiterer Song aus dem neuen Set - der Sound wieder mit einem vollen Klang - doch ich fand DEMONS jetzt eine Spur interessanter.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?