The National - Don't Swallow The Cap

Charts

Airplay:01/06/2013 / Piek: 28 / Weken: 1
Ultratip:25/05/2013 / Piek: 7 / Weken: 7
In de landen:
be  Tip: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2013
Label:4AD
Distributeur:V2
Muziek/Tekst:The National
Carin Besser
Producer:Aaron Dessner
Bryce Dessner
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

28/02/2015
Wordt Omi de eerste Jamaicaanse artiest op 1 in bijna tien jaar?
>>>
27/02/2015
Win de "MNM Party 2015.1"! >>>
20/02/2015
Win "Sucker" de Charli XCX! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
* de Board Top 20 *
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
8 vandaag, 3730752 totaal
50 laatste reviews

11 leden online: benji2, Chris A, Collombin, Der_Nagel, Hzi, martiningram, MichaelSK, ÷kkel, Selis, Werner, Windfee

Privacy

Tracks

13/05/2013
Promo - CD-Single 4AD / V2 -
Toon detailsAlles beluisteren
1.Don't Swallow The Cap
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Don't Swallow The Cap [Promo]4AD / V2
-
Single
CD-Single
13/05/2013
4:45Trouble Will Find Me4AD
CAD3315CD
Album
CD
17/05/2013
4:43De Afrekening 55Universal
534.505-6
Compilatie
CD
04/10/2013
4:43Pure FM volume 4 - Good Music Makes Good PeopleUniversal
5344385
Compilatie
CD
28/10/2013

The National   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bloodbuzz Ohio26/06/2010165
Anyone's Ghost06/11/2010481
Terrible Love27/11/2010Tip: 11 
Wake Up Your Saints19/02/2011Tip: 45 
Conversation 1619/03/2011Tip: 14 
Demons20/04/2013Tip: 13 
Don't Swallow The Cap25/05/2013Tip: 7 
Sea Of Love14/09/2013Tip: 18 
I Need My Girl16/11/2013347
Graceless22/03/2014Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Boxer09/06/20073211
High Violet15/05/2010387
Trouble Will Find Me25/05/2013283
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 9)

Hijinx
Member
*****
I just love the title of the song because it sounds like it could be a Super Mario 64 mission, or at least it has the right sentence structure and key words; really I can't imagine the context of such a thing. I still like that though.

I think that the title shenanigans have helped make the song stand out for me too, the outro when they go borderline post-punk is kind of awesome too. 4.6

bluezombie
Member
******
Extremely cool and very enjoyable with an excellent chorus.

MUSICBOJ
Member
***
Géén verkeerde single van de indierockband "The National", maar ik kom persoonlijk toch héél wat te kort voor de 4de ster, hoor!! Een beetje té langdradig en op 't einde komt het nogal zagerig over!! Vandaar 3 sterren!! ☺

fabio
Member
****
gut

Der_Nagel
Member
****
Stück, zu welchem die Gäste an der Indie-Party das Tanzbein schwingen können – 3.75…

BeansterBarnes
Member
***
Average track.

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Verrassende mooie vier sterren plaat van de indierock formatie uit New York: "The National", ½ mei 2013 !!! Vanzelfsprekend ook te vinden op hun nieuwe studioalbum "Trouble Will Find Me" ☺!!!

gherkin
Member
******
Alweer een steengoed nummer.

Miraculi
Member
****
Nach DEMONS ein weiterer Song aus dem neuen Set - der Sound wieder mit einem vollen Klang - doch ich fand DEMONS jetzt eine Spur interessanter.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?