Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marble Sounds - Leave A Light On

Nummer

Jaar:2013
Label:ZEAL
Distributeur:KONKURRENT
Muziek/Tekst:Pieter Van Dessel
Producer:Pieter Van Dessel
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/12/2013 (Positie 27)
Laatste week notering:22/02/2014 (Positie 45)
Piekpositie:15 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:5710 (257 Punten)
Airplay:14/12/2013 / Piek: 19 / Weken: 15
Back Catalogue Singles:05/12/2015 / Piek: 12 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:30/11/2013 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
be  Piek: 15 / Weken: 11 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:22Dear Me, Look UpZeal
zealcdee 041
Album
CD
25/03/2013
2:20MNM Love Songs Vol. 4Universal
5350045
Compilatie
CD
03/02/2014
2:21Maximum Hit Music 2014 Vol. 1Universal
5350450
Compilatie
CD
24/02/2014
2:21MNM De Langste Liefde - 50 Songs Of LoveUniversal
535.892-4
Compilatie
CD
06/02/2015
2:21100 op 1 - De beste Belgen [2015]Warner
505419685885
Compilatie
CD
06/11/2015
»» alles tonen

Marble Sounds   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sky High29/01/2011Tip: 13 
No One Ever Gave Us The Right06/04/2013Tip: 59 
Leave A Light On14/12/20131511
Photographs15/03/2014Tip: 19 
The First Try30/01/2016Tip: 38 
Tout et partout07/05/2016Tip 
Ten Seconds To Count Down04/03/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nice Is Good27/03/2010583
Dear Me, Look Up06/04/20132739
Tautou23/01/20162220
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.12 (Reviews: 8)

ShadowViolin
Member
***
Cute, mehr aber eigentlich auch nicht. Seine Stimme mag ich nicht so, aber die Frau tönt ganz putzig. 3+*

Patrick3
Member
******
Heel mooi

Cheetah
Member
*****
Kort liedje maar wel wonder mooi
Laatst gewijzigd: 25/12/2013 19:35

JosH!
Member
******
Zeer mooi nummer!

Der_Nagel
Member
*****
aufgerundete 4.5 für dieses liebenswürdig präsentierte Pianostück…

MUSICBOJ
Member
*****
Fantastisch mooi nummerke van "Marble Sounds" !!! En zoals mijn voorganger hier al zegt: past perfect in de tijd van 't jaar !!! Sfeervol winternummerke !!! Ruim 5 sterren, ligt zelfs dicht tegen de 6 sterren aan !!! ☺

gherkin
Member
******
Wonderschoon liedje. Ideaal voor de feestdagen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?